Mitt första pepparkakshus!

Nu är det klart!
Tanken var ju att barnen skulle få dekorera med "non stop" men klistret blev inte helt 100% bra så med tanke på att minst 5 ungar som ska peta, pilla och trycka på taket så dekorerade mamman och barnen ska få pimpa sina papparkakor i stället :).

Blev rätt nöjd med tanke på att det är mitt första, egen mall, egen deg, kristyr och så... Dock blev det ett litet missöde då kristyrpåsen började läcka utan att jag såg det och en del av taket fick ett generöst och lokalt snöras ;P men det gör inget...

Här är alltså resultatet;


Kommentarer
Postat av: Linn

Vilket jättefint hus!

Ja, jag och Fredde kommer ganska bra överens just nu och kommunicerar bra. Men det där är sååå styrt utav hur han mår. Just nu har han en tjej och då funkar allt jättebra. Men jag har märkt vid de andra gångerna då ha dejtat att så fort det tagit slut så blir han helt tvärtom och fräser åt mig och vill inte alls vara hjälpsam.

Sänkaskepp-spelet jag har heter Angry Captain!

2012-12-05 @ 08:28:33
URL: http://viktigalinn.blogg.se
Postat av: Angelica

Åh vad fint! Vi har oxå gjort egen design men barnen har fått dekorera dom. Vi gjorde heller inga riktiga fönster så där fint som du utan det fick kristyras fönster istället. :-)

2012-12-05 @ 14:04:00
URL: http://hardworkingwife.blogg.se
Postat av: Sandra

OJ OJ, vilket hus, flera våningar och fönster och allt!
Jag brukar göra små stugor. Blir väl kanske till helgen det är dags. Drömmen är ju ett slott med flera olika delar och torn men orka liksom ;-)

2012-12-06 @ 21:45:54
URL: http://perfectbynature.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus