Alla Hjärtans Dag!

Idag är det ju den 14 februari, vilket betyder Alla ♥-ans Dag!

Vi har inte firat på något speciellt vis alls... hade väl egentligen varit roligt men förutsättningarna är inte de bästa så då får det vara...

Jag har i alla fall bakat en massa... på förmiddagen efter att vi ägnat tid åt att fylla på vattensystemet och luftat elementen så bakade jag två långpannor med Kärleksmums! En tills nu ikväll, den skulle med på skolan när Jonna hade uppvisning av vad de sysslat med på Kulturskolan och så gjorde jag en till oss här hemma!

När Casper kom hem efter skolan så varvade vi läxläsning med att baka krämbullar som han ska ha till café på skolan i morgon och på fredag.

Sen blev det middagslagning medan bullarna jäste och gräddning när vi ätit klart, det gäller att vara effektiv ibland ;)

Jonna och Ilona gick på kören strax innan 17.00, jag och meja hämtade upp dem strax efter 18.00 för att befinna oss på skolan senaste 18.30 och vi kom faktiskt inte sist!!!

Det var meningen att Melvin också skulle få följa med men han hade 39.0 graders feber i morse så han har varit hemma från dagis också. Trots sin feber så har han varit ganska speedad hela dagen och tempen sjönk till 38.0... han har oftast högst feber på natten, eller ja det kanske de flesta som är sjuka har men han är nästintill oberörd av febern på dagarna även om tempen visar 40.0 grader...

Rosslig är han också och täppt i näsan så han har nog åkt på en riktigt ordentlig förkylning... för några veckor sen var det han som startade med en dags feber och sen har både meja, Hilma och Towe haft en liten släng och nu var det Melvins tur igen ;)

I morgon ska vi till Svenstavik för omläggning av Towes hand igen... en massa åkande men de vill hålla läkningen under kontroll och det ska vi nog bara vara glada för!
Att ta medicin går hur bra som helst, verkar inte som att den smakar lika illa som när man själv var liten!? ;)

Vi var i alla fall hemma  från skolan strax efter 20.00, Göran hade nattat de tre minsta om sov så sött redan, Casper sover hos Tony så det var bara för mig att stoppa de äldsta tjejerna i säng, ny fikade var de ju redan, de fikade på skolan så att de fick ont i magen! Det fanns ju så mycket att välja på :)

Göran har slumrat på soffan, jag gjorde det samma innan jag satte mig här, var tvungen att skicka iväg ansökan om föräldrapenning innan det skulle bli helt bortglömt...

Men i alla fall så är vi nog båda ganska trötta och man kanske ska försöka att komma i säng i tid!

Just nu är den en katt här utanför som jamar i högan sky! Tror det är vår gamla Kajsa men hon vågar inte riktigt komma in... men hon pratar med oss om vi går ut...

Puss puss♥

ps. Hoppas alla i där ute haft en fin Alla ♥-ans dag!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus