En ledig dag och Sverige har fått en prinsessa!

Idag fick jag sovmorgon!!! Göran tog upp Towe vid 06.00 tiden och sen vaknade de andra barnen en efter en i sin takt och strax efter 08.00 klev jag upp!

Jag sov väl inte så djupt, Towe var in någon vända och gosade lite men jag fick ändå ligga rätt så ostörd :) Det uppskattar jag, man behöver det ibland!

Natten blev lugn också, inga mer kräkor och alla sov så sött!
Idag har Towe varit jätte pigg, är som sagt bara Hilma som fortfarande har feber men det märker man knappt av....

Det har varit en ganska lugn dag, hade varit perfekt att vara ute då det varit plusgrader, lite tråkigt att det varit grått men det spelar ju egentligen ingen roll... men vi har hållit oss inne hela dagen, eftersom alla var hemma från både skola och dagis så tänkte vi att det var bäst så.

Barnen har lekt bra lite på olika håll och det har inte varit speciellt bråkigt eller stojjigt! En mysig och rätt så bra dag då vi skippat en massa måsten och bara gjort allt i vår egen takt, jag har tvättat några maskiner, bakat lite tekakor med Jonna, måste ju ha färskt bröd när man ska äta soppa :)

Mitt på dagen satt vi och kikade på tv allihopa och då somnade både Hilma och Melvin, det var samtidigt som Towe hade sin sovstund och senare fram emot eftermiddagen somnade även Meja... tror nästan att alla har varit lite tussiga så att starta helgen lite tidigare är nog bra för alla!

I morgon är det fredag och vi ska förhoppningsvis få åka till stan för en bit mat och lite bio, bara att hålla tummarna att ingen fler kräks som sagt!

Pratat lite namn med barnen har vi gjort också, men det är så svårt, finns så många att välja på och det finns så många fina men de ska ju passa in bland alla syskonens namn också! Men några förslag har vi i alla fall och det är roligt om barnen får vara med och tycka!

Sist men inte minst så får jag ta och göra som många andra och gratulera Daniel och Viktoria som i morse fick en liten dotter, en ny liten prinsessa!

Puss puss♥

Kommentarer
Postat av: madelein - mamma till sex, tillgångar; Autism - ADHD

Jag är med ett godismonster men det gäller att stålsätta sig så fungerar det .-) Nu har jag nått min målvikt men håller igen ändå för att inte gå upp igen.

2012-02-24 @ 19:47:41
URL: http://madelein.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus