En tur i skidspåret!

Idag var meja hemma från dagis trots att hon inte hade feber... bra att ha en feberfri dag hemma innan hon ska tillbaka på dagis tänkte jag :)

En stund efter lunchen, vid 13.00 tiden klädde vi på oss och åkte till skolan för att möta upp Jonna och Casper, överraskade dem med att vi skulle ta en tur i skidspåret så där på eftermiddagen!

Meja har ju inte riktigt tålamodet eller självförtroendet när det gäller sina skidor även om hon jätte gärna åker! Två varv runt 500m spåret och en tur till dagis för att hämta Melvin blev det i alla fall men det var mycket gnäll på slutet om att hon inte kunde och jag får utslag av sånt! Men det löste sig, Göran hade mer tålamod än mig och jag lämnade över!

Varken jag, Towe Hilma eller Melvin hade ju några skidor så vi gick runt i stället och det gick ju det också! Hilma sprang mest, både framåt och tillbaka så hon fick nog nästan mest motion av oss, i alla fall av oss som gick!

Jonna, Casper och Göran åkte 2,8 km slingan då vi hämtade Melvin på dagis och på sista biten så ramlade först meja och helt plötsligt Göran också! Han lyckades kliva med skidan på staven och föll pladask, man ska ju inte skratta men när en vuxen människa ramlar så ser det ju hemskt roligt ut ;) Tur att han inte gjorde illa sig.

I morgon blir det dagis för både M&M, Jonna har bad med skolan och Casper vanlig skoldag. vad vi ska hitta på här hemma vet jag inte... är sugen på att baka lite men kanske sparar det till helgen!?

Nu väntar sängen!

Puss puss♥






Kommentarer
Postat av: pernilla

Vill be dig om en sak, SNÄLLA sluta att skriva ut dina klockslag!!!

2012-02-09 @ 13:07:01
Postat av: Kimsan

Varför skulle jag göra det!? Det är inte så att jag benämner allt med tid...

2012-02-09 @ 21:06:15
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus