klipp & sy!

Vid 09.30 åt vi frukost och sen fick barnen bada innan det var dags för Towe att sova.

När det var lugnt och skönt passade jag på att först märka lite kläder och sen satte jag mig vid köksbordet med symaskinen för att lappa och laga Görans älskade favvo handdukar! De är rätt gamla och tumlaren har börjat tugga lite på dem ;) De får nog hängas på tork hädanefter!
Men det är väl ändå lite kärlek att sitta och laga handdukar till den man älskar!? ♥

Sen blev det soppa till lunch, ät ju potatis och blomkålssoppa med kräftstjärtar och hackat ägg till middag igår!

När Casper vid 15.00 tiden var hemma från skolan var det dags för Towe att sova en kortis och då blev det klippstuga här hemma.
Först klippte jag älsklingen och sen var det Melvin näst på tur, efter det ville Hilma också absolut klippa sig så jag toppade igenom hennes underbara kalufs! Casper han ville bara ha luggen klippt men jag klippte även lite runt öronen och tunnade ur en hel del... han blev nöjd!

Till middag blev det pastahjul med broccoli, vitlök, chili och räkor! Allt tog slut!

Efter middag var det en stund med bompa innan Hilma och Towe fick sin välling och sen nattade jag dem vid 19.00 då älsklingen åkte på bandy.
Casper var snäll och passade Meja och Melvin medan jag satt uppe med tjejerna! Hilma somnade direkt men Towe var vaken en bra stund.

M&M fick frukt till kvällsfika, de älskar frukt! Medan de åt gick jag ner i källaren för att elda, tog även med mig några vedbitar upp och så tände jag upp i kaminen för nu är det dryga -30 grader ute igen! det var nere på runt -20 mitt på dagen då solen värmde som mest!

Har nyss borstat tänder, och rensat näsor på både M&M innan de fick lägga sig, de ligger nu och läser... Melvin i Mejas säng och Meja i Jonnas.
Jonna är fortfarande hos kompis och Göran ska hämta henne efter bandyn, hon får sova i Melvins säng ;)

Towe har varit lite tussig och snorig idag igen... trodde att förkylningen var på väg bort men tydligen inte...

Sjukt godissugen är jag också men inget har vi hemma... funderade på att baka något eller rulla några negerbollar men jag tror att det får vara...

Puss puss♥






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus