Vad händer idag!?

Meja och Melvin är på dagis sen en dryg timma tillbaka, jag har vikt lite tvätt som senare ska på sina platser i klädkammaren, Göran har rensat lite i hallen, jag eldar så att jag snart kan hoppa i duschen innan vi ska äta lunch.

Efter lunchen ska Towe sova och vi ska göra ett ryck i badrummet, tvättade  kläder ska på sin plats och undanlagda/urväxta kläder ska bli sorterade i lådor som vi fixade igår på Jula.
Även garderoben i hallen ska städas ur och sen ska den nog ut!? Vi ställde den bara där tillfälligt men det visar sig att vi bara stuvar in en massa saker i den utan anledning... bland annat ligger alla tomte & lucia kläder där inne men även de ska få en låda!

Jonna har förmodligen med sig kompis hem när hon kommer från skolan idag! Casper har väl lite läxor att göra antar jag och sen vill han nog gärna sitta en stund vid datorn!

Till middag blir det antingen fisk eller köttfärsfrestelse, har aldrig gjort själv förut men det går nog bra!

Det är ju onsdag vilket innebär bandy för älsklingen, den börjar 20.00 men innan dess ska nog barnen vara i säng! Lite annat på fredagar då bandyn börjar 19.00, då får jag köra nattningen själv men det brukar funka det också!

Mer finns inte inplanerat för dagen, även om det garanterat kommer att hända mycket mer! Typ att Meja och Melvin ska hem från dagis, kanske något mellis, mer plockande osv... men det är ju sånt som händer mest varje dag ändå!

Vad ska ni göra/har gjort idag?

Puss puss ♥

Kommentarer
Postat av: Faster Nena

Jag har varit till doktorn i Huddik. En skitsnygg, jättetrevlig doktor :o) Inte alla dar det inte.

Jag var så jädra hungrig när jag kom hem så jag trodde jag skulle storkna. Nu är jag trött, men ska titta på Mästerkock Sverige :o)

SEN äre sängen.



<3

2012-02-01 @ 20:04:13
URL: http://boerjesdotterblogg.bloggplatsen.se
Postat av: Kimsan

Ja ofta brukar doktorer mest se märkliga ut ;)

Man blir ofta som hungrigast då man minst anar det!

Jag ska också kika på Sveriges mästerkock men ska kila på play senare då Göran också vill se! Jag vill inte se två ggr :)



Pussen och kramen!

2012-02-01 @ 20:14:32
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus