Besök hos BM och städning...

Idag var det besök hos BM vid 10.00, allt såg bra ut, frågade inte efter mått och så men vågen visade 78 kg! Jaja, det går nog att få bort det också sen ;P. Sista besöket hos BM med Towe så vägde jag 79kg fast å andra sidan så hade jag varit ganska krasslig ett bra tag innan då...

När vi kom hem blev det till att fixa lunch medan Göran var ute och skottade och efter lunchen gick alla ut förutom jag och Towe. Towe skulle sova och jag städade, Göran och Casper lassade in ved i källaren och de andra byggde med klabbsnö, knappt +1 grader idag.

Efter städningen så har jag ont både här och där vilket påminner mig ännu mer om att jag i morgon ska ta tag i å skriva en överklagan till FK angående min graviditetspenning som inte blev beviljad... trots att jag fått det två ggr förut och haft samma jobb hela tiden! Sen så är ju inte kroppen i bättre skick nu direkt :S... men det ska nog gå bra hoppas jag, i brevet framstod ganska klart att min handläggare inte tolkat allt jag skrivit på rätt sätt... inget emot utlänningar men det är ju  bra om de kan läsa och tyda det man skriver!

Nu ska det slappas i soffan, lite ostkaka med grädde senare!

Puss puss♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus