Gott Nytt 2012!

Har haft en trevlig eftermiddag och kväll med familjen och våra vänner Robert och Angelica! Tack för att ni ville komma och fira det nya året med oss!

Alla utom Towe höll sig vaken ända till nyss, Towe somnade 19.00 och har sovit sen dess! vaknade en kortis av smällarna men somnade om igen! Melvin han tog en kort tupplur på soffan så där vid 23.30 tiden och vi väckte honom innan det var dags för raketerna!

Nu ligger alla barnen i sina sängar, Hilma totaldäckade i min famn när de kommit in men så har hon varit vaken i 17 timmar också utan att sova någonting alls!

Vi har myst med god middag, chokladmousse (som jag gjort själv för första gången!!!) med rårörda hallon vid 20.00 tiden och sen ost och kex vid 22.00!

Ja som sagt alla vänner, önskar alla ett Gott Nytt År och allt vad det innebär! Hoppas själv på ett bra år, ett år då vinden är med oss! Nu blir det snart sängen!

Ps. igår eftermiddag visade termometern på 0 grader, idag har temperaturen legat runt -15 och nu är det -20 om inte kallare ändå! Men nyår brukar ju vara kallt så det var ingen överraskning egentligen ;)

Puss puss♥



Kommentarer
Postat av: Pappsen

Gott nytt år på er också, hoppas också på ett år med medvind och absolut att ni får ett!



Här var det strax under -20 vid 12-slaget och nu några grader minus bara, men så snöar det också, skönt med lite vitt igen så man känner att det är vinter annat än bara på kylan :)



Puss & Kram från oss i Sweget



Pappsen

2012-01-01 @ 14:36:23
URL: http://patetiskabloggen.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Ett riktigt bra år skulle absolut vara på sin plats! man får i alla fall försöka att göra det bästa utav det!



Här har det snöat och blåst mes hela dagen och temperaturen har varit på -5 ca... snacka om att det är rejäla väderomslag denna vinter!



Puss å kram tillbaka!

2012-01-01 @ 23:42:10
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus