IGEN & IGEN!!!

Skolbarn på skola och dagisbarn på dagis, hem och få i Towe och Hilma lite banan innan vi 10.20 åkte mot Svenstavik (IDAG IGEN!!!) Göran hade träff med sin jobbcoach. Ser ut som det blir någon form av utbildning för honom framöver, frågan är bara när, vilken och var???

Vi lyxade till det på hemvägen och åt lunch på Sibylla i Åsarna! Det var ett bra tag sen sist...

Väl hemma så hann vi inte så mycket kändes det som förrän det var dags att hämta barn på dagis, Göran hämtade dem vid 14.00. Sen kom Casper och Jonna från skolan vid 15.00 och då hade jag lovat Casper att hjälpa honom med en uppgift tills i morgon, att skriva om en utvald artist, lite korta fakta och han hade valt Björn Rosenström!

Det var en himla fart och ett väldigt liv på de andra barnen under tiden och vid 16.00 tiden fick de så lov att sätta sig framför tv:n en stund för att varva ner!
Towe och Hilma, mest Hilma, hade spridit ut leksaker överallt, hade tänkt att det skulle städas innan vi vid 17.00 skulle till svärmor för att äta middag... men det fick ligga!

När vi kom hem igen var klockan strax efter 19.30 och det lev marsch in i badrummet för att ta på alla pyjamas och borsta tänder... höll på att glömma vällingen så den fick Hilma och Towe i sina sängar ikväll... men det gör ju egentligen inte så mycket.

Medan jag satt uppe och väntade på att de tre minsta skulle somna så var Casper snäll och städade ihop alla leksakerna och ställde dem på sin plats i hyllan som vi har i sovrummet! Jag sa att om han skulle få se film så fick han så liv att plocka och det var inga problem alls!
Under tiden bytte Göran om och åkte iväg på bandyn som började 20.00.
Jonna läste sin läsläxa för Meja och det var lite speciellt för det var hennes första riktiga läsläxa!!! VIKTIGT för vår lilla tjej som blivit stor! Hon läser faktiskt riktigt bra och har mycket tålamod med sig själv när det gäller den biten, ingenting om att det är tråkigt för att det går sakta och att hon ibland stakar sig :) hon tycker det är jätte roligt!

Nu ligger alla barnen i sina sängar och alla sover sen en stund, meja var sist att somna (förutom Casper som kikar på film, men han sover säkert också ;)...) hon ligger och snurrar och har sig in i det sista innan hon somnar, vill antagligen vara vaken så länge som möjligt eller så har hon bara lite svårt att komma till ro!?

Jag har varit ner i källaren och tänt upp i pannan och så passade jag på att stoppa i en maskin med tvätt också... fastän jag inte skulle ;p, har tvättat 3 maskiner tidigare idag så nu är tvättkorgarna nästan tomma... det fylldes ju på lite vid läggdags...

Inget bra verkar det vara på tv heller... men ska väl krypa upp i soffan ändå en stund, finula ut något fika tills älsklingen kommer hem, brukar fixa det när han duschar och sen är det sängen direkt efter fikat... är det tänkt i alla fall :)

I morgon ska i till Svenstavik (IGEN FÖR 4:E DAGEN I RAD!!!) Towe ska på 1 års kontroll med vägning, mätning vaccination mm... ska komma ihåg att fråga om Melvins näsa också hade jag tänkt... han är ju täppt nästan jämt...

Sen på eftermiddagen ska vi på skolan för möte... synd bara att ingen barnvakt finns tillgänglig... det innebär att det bara blir en av oss som kan följa... frivillig får gärna höra av sig ;)

Puss puss♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus