Kyrkis med massor av barn överallt!

Idag var det start för kyrkis igen efter ett kort juluppehåll och det var faktiskt 9 barn idag och 6 mammor + en mormor och så Karin så klart!

Det var full fart, barn överallt och den äldsta av dem fyller 3 i mars och den yngsta är 1 vecka gammal bara! Tänk att även fastäm men vet att de är små så glömmer man hur små de verkligen är!

Towe fick sig ett bett i kinden, rätt ytligt som tur var. Hon blev så klart jätte ledsen men det är sånt som händer och så länge det går bra så är det inget att hänga upp sig på.
Vissa barn har bitperioder och det är inte så mycket man som förälder kan göra åt det mer än att ständigt tala om att man inte får bitas.
Casper hade en sån period när han var knappt 3 år, oftast har man sin bitperiod tidigare men Casper bet bara när han inte blev förstådd eller att ingen lyssnade, av frustration helt enkelt... Jobbigast blir det i alla fall för föräldern/föräldrarna till barnet.
Nog om det, det gick ju bra!

Vi hade det mysigt i alla fall tycker jag, barnen lekte, mammor pratade, vi åt mat och pratade lite mer, glada barn, ja härligt helt enkelt!

Vi var hemma vid 13.30, Towe sov och Hilma hade slumrat till sittande, tog in henne för hon sover numera inte på dagarna.

Casper och Jonna kom hem från skolan i samma veva, de hade haft skidor på idrotten idag, första gången i vinter och det hade tydligen gått bra!
Casper hade även fixat kartprovet idag! han hade ett fel bara. Han hade jätte många fel sist han gjorde provet, det var före jul men det var inte alls speciellt konstigt... han talade inte om att han skulle ha provet och tog inte hem för att öva fastän han visste att han hade lite svårt med att få det att fastna.
I förrgår sa vi åt honom att ta med sig en kartbok hem + det han skulle öva på och vi satt i ca 20 minuter vilket resulterade i  nästan alla rätt! Förhoppningsvis gav det honom en tankeställare!
Detta prov handlade om Norrland och hade sammanlagt 28 städer, älvar, landskap osv som man skulle peka ut. jag som är sämst på geografi fick också lära mig en del ;)

Jag hämtade Meja och Melvin på dagis vid 14.00 de  var ute och lekte och meja hade surat lite för att hon inte hade med sig sina skidor... hon ska få åka här hemma i helgen och sen ska skidorna med på dagis nästa vecka!

Det blev pizza (hemlagad) till middag + pizzasallad som Göran fixade, under tiden som pizzorna var i ugnen spelade vi spel. Vi köpte "Labyrinth" i julklapp och det gillas av både Jonna och Casper, mig också men Göran är som vanligt överlägsen när det gäller spel med taktik och tänk! Bra övning för oss med lite trögare hjärnor ;)

I morgon är det fredag och den första veckan efter lovet har snart passerat. Tänk va tiden går fort ändå.

Barnens faster Ewe går i väntans tider, bebisen var beräknad den 8:e så den kan komma när som helst och det ska bli så spännande! barnens första lille kusin!♥

Vad det gäller Tina, barnens moster så har hon exakt en månad kvar idag tills beräknad förlossning! ♥

Själv har jag 2 månader + 2 dagar!

Puss puss♥




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus