Ute och lekt...

Denna dag var väldigt slö ända fram till lunch, Towe var något gnällig, verkade som hon vaknat på helt fel sida...

I alla fall så lagade Göran lunch, alla åt och sen gick vi ut! Towe bäddade jag ner i vagnen och hon somnade snabbt sen har jag dragit barnen i pulka, vi har lekt kurragömma, Göran har skottat av taket på carporten och skottat gården igen, Casper och Tony skottade av vedbodstaket.

När vi kom in klädde barnen av sig och kröp ner under varsin filt i soffan, Hilma som fått nappen en stund slocknade men jag väckte henne efter en kort stund.

Jonna som sov hos farmor åkte direkt till kompis efter en sen frukost, de ringde hit och kollade att det var ok, hon ska sova borta även i natt.

Melvin som väntat på sin tur att få sova hos farmor följde med Tony hem vid 16.00 tiden! han älskar verkligen att sova hos farmor, eller att vara där över huvud taget är typ det bästa han vet!

Jag nattade Towe och Hilma som somnade 19.45, sen tände jag upp i källaren innan jag dukade fram lite julgodis... måste ju äta upp det som är kvar ;)
Casper och Meja gick nyss och lade sig, de skulle se på film i Caspers rum innan de somnar, det är ju tur att Casper har en extra säng/madrass inne hos sig!

Ja och i morgon fyller världens finaste lilla Towe 1 år!!! Tiden går så fort och hon har blivit så stor och duktig! Vissa saker uppskattar man dock mindre att hon är duktig på... typ som att klättra överallt...
Medan Göran fixade middag så rörde jag ihop tårtbotten till morgondagen, marängbotten som helst ska stå över natten och till den en super god kräm som jag ska koka i morgon och uppe på den har man grädde och bär!

Fick för en stund sen reda på att någon som jag känner nu åkt in på BB! Får se om hon kniper tills efter 00.00 eller inte, skulle vara skoj om det blev samma dag som Towe och om det blir en tjej! de tror själva att de är en pojke, de tyckte att de såg det på Ul men har inte fått något bekräftat ;) Spännande är det i vilket fall!

Nu blir det soffan en stund till innan jag ska ge mig på ett försök att komma i säng i tid!

Puss puss♥




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus