Avlämning och packning inför semestern!

På eftermiddagen efter dopet åt vi middag ganska sent och när barnen väl var i säng satte jag igång att packa åt Hilma och Towe som skulle åka till Tina och vara där under tiden vi åkte på semester. Kanske låter elakt att de inte fick följa men med tanke på våra planer så ansåg vi att de skulle få ut mer av att vara tillsammans med Tina och Märta.
 
I alla fall så hade jag ju skrivit en lista, enda som var lite svårt var att välja vilka kläder som jag skulle skicka med!? Men det blev en hög var och det fick plats i väskan som jag tänkt :).
Lastade packningen på vagnen och lastade in det i bilen redan på kvällen så det bara skulle vara att åka nästa dag.
 
Det blev lite senare än tänkt men 11.00 var vi iväg i alla fall. Hämtade upp moster Susanne som också ville följa med och träffa Tina, Jonna hade jag också med mig.
 
När vi kom höll Tina på att laga lunch, ja packade in och satte över bilstolar innan vi åt. Klockan tickade på snabbt och jag tog med mig Jonna och Ninni till Ica Maxi för att handla lite inför resan. Jonna valde att vara i lekrummet då jag handlade, jag som hade tänkt att hon kunde passa på att ha lite egentid med mamman men men, det får bli en annan gång ;).
 
Allt blev senare än tänkt och vid 17.00 tiden tror jag att jag hade hämtat upp Susanne hos Tina och vinkat av Hilma och Towe. Det gick hur bra som helt att lämna dem och det kändes skönt.
Jag stannade i Svensta för att hämta upp Robert och Angelica som för övrigt kom på när vi åkt att de glömt packa sängkläder... tur att vi har rätt många uppsättningar ;).
 
Middagen blev sen igen men det gör ju inget, det är ju sommar! Pappa & co. åkte innan vi skulle äta, Jacob hade ätit lite rester innan jag kom hem.
Vi åt kyckling med nudlar och wokgrönsaker.
 
Barnen kom i säng ganska direkt efter middagen som vi åt vid 20.00 och sen plockade jag in en massa tvätt, var tvungen att tvätta en sista maskin också eftersom Ninni passade på att skita ner hela sig när vi var hos Tina!
 
Jag som hade tänkt packa långt i förväg stod nu med listan i handen och hade inte packat något alls! Men när jag väl satte igång så gick det ganska fort och på bara några timmar stod en stor hög med packning på golvet i hallen, fikat var klart och Angelica hade hjälpt mig att röja undan i köket!
 
Göran och Robert packade in i bilen och sen satte i oss rastlösa och försökte ta den lugnt en stund eftersom vi inte skulle åka förrän 02.00-03.00 tiden på natten... Vid 12.00 satte vi oss i bilen och åkte mot Skara :D.
 
Barnen fick ta med sig varsin kudde och filt men det dröjde inte så länge innan de sov där bak framför filmen :).
Jag och Angelica sov också större delen av resan...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus