Lite av varje och besök hos Gittan!

Idag blev det lite sovmorgon igen, alla sov till 08.30 och sist att kliva upp var Meja och då var klockan 10.00!
 
Vi åt frukost strax efter 10.00 och sen tog vi det mest bara lugnt, klädde på barnen och så småningom gick de ut och lekte.
 
Vi hoppade lunchen och fikade lite vid14.00, jag gjorde smörgåsar och tog ut, en liten kaka eller vå blev det efteråt också, farmor skickade med både kaka och festis igår :).
 
Har klippt lite hår idag också, 3 st som kände sig långhåriga och det är ju skoj att få klippa lite tycker jag eftersom jag inte jobbar och inte har gjort på flera år. Skönt att veta att man inte glömmer :).
 
Middag vid 16.30, pizza sen igår då i åt hos Susanne, vi fick ta med resterna hem då de åkte iväg med husvagnen på semester i morse.
 
Vid 18.00 gick vi ner och hälsade på Gittan(min moster), vi blev bjudna på rabarberkräm med vispad grädde som jag hjälpte henne att vispa för hand medan hon dukade i ordning.
 
Barnen lekte, busade och fikade och vid 21.00 städade vi ihop, tackade för oss och gick hem för att natta barn.
 
Towe tog en kvällsdusch med pappan som var både svart och grå efter en hel dag i garaget och under bilen. Ninni som luktade kräk fick också duscha med pappan, hon såg så nöjd och glad ut :).
 
Nu sover alla barn, jag ska ringa Tina en sväng innan det blir lite fika och godnatt. I morgon fyller världens bästa Casper 11 år och det ska vi fira med lite tårta... blir till att baka tidigt i morgon bitti :), hemgjorda tårtbottnar är mycket godare än köpta!
 
Puss puss♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus