Röja i rum och bland leksaker!

Göran  och Casper drog till stan med farmor efter 12.00 och jag tog med barnen upp och började röja ordentligt på Jonna och Mejas rum. Jag rev och slängde och de stod mest och gapade, men hjälpte också till allt eftersom jag beordrade :).
 
När deras rum var klart så gick vi ner och gjorde pannkakor till sen lunch, vi åt innan vi fortsatte röjandet.
 
Nu tog vi Hilmas och Melvins saker som för närvarande står i Caspers rum, de åkte upp dit för någon månad sen när de bara rev ut allt dagligen och vägrade städa upp.
 
Sist tog vi och sorterade i bland de leksaker som fortfarande är kvar i Melvin, Hilma och Towes rum.
 
Vi det här laget var det egentligen tid för middag men eftersom vi avslutade lunchen vid 14.30 så packade jag det nödvändigaste och sen promenerade vi iväg till badet.

Barnen badade, gnällde lite att de frös efter en stund men har man tjatat en hel dag så får man så lov att bada ändå!
 
Efter bad, dusch och bastu fick barnen köpa en varsin valfri glass som vi njöt av i kallblåsten och regnskuren som kom... vart är denna sommar egentligen!?????????????????????????????
De flirtade även åt sig en varsin klubba innan vi gick hemåt igen.
 
Göran och Casper kom hem samtidigt som oss, Casper visade kläderna han presentshoppat med farmor och sen dess har barnen varit ute och lekt. Towe jag och Ninni är inne för ute är det bara +15 grader och en massa småsven (värre än knott, Göran kallar dem småpupper).

Towe har fått välling och pyjamas och snart är det dags för henne att sova, middagen hoppade vi som sagt idag, klockan är nu 20.37 och jag hade tänkt göra varma mackor till kvällsfika :)
 
Puss puss ♥
 

Kommentarer
Postat av: Hege

haha skulle akkurat spørre om dere ikke bader i år :) Også hadde du blogget om det :) Regner med været har vært for dårlig til at det har blitt særlig mye bading ....
Her har vi også ryddet masse i dag. Pluss fått malt lillegangen vår, og klipt gress. Er helt ferdig.
Utrolig fint design du har fått på bliggen. Tokgillar :)

Svar: Det har inte blivit mycket bad alls i år... vi har ju inte haft så mycket till sommar... hur har sommaren varit för er?
Kimsan

2012-07-14 @ 20:44:28
URL: http://hverdagsmat.et
Postat av: Hege

Har kun badet i basseng innendørs i sommer. Altfor kaldt ute. Men været har vært fint nok til at vi kunne vært mye ute, men ikke sol og varme :) Men heller ikke regn. Egentlig ganske greit når barna er så små. Synes de fort blir sutrete når det er for varmt....

Svar: Ja precis, det är bra för de små när inte solen steker och det är lite mulet men jag önskar att det kunde hålla sig runt +20-25grader i alla fall och inte +15...På söndag åker vi neråt i landet och hoppas på lite värme och inte så mycket regn :). Åker ni på någon semester och i så fall vart?
Kimsan

2012-07-17 @ 21:54:29
URL: http://hverdagsmat.et

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus