Svensta, klipp och ny bil!

Idag blev det en tur till Svensta efter tidig lunch, det var ju ändå bara regn och rusk ute så då får man passa på att åka lite bil.
 
Först stannade vi till på Ängesvägen där jag friserade Lukas som ville vara fin i håret tills han fyller 5 år den 13:e Juli :)
Ninni blev akut hungrig mitt under klippningen men både Jonna och Helena gjorde sitt bästa för att hon skulle klara 10 minuter till innan hon fick mat ;). De var nog rätt uppstressade, jag tog det lugnt.
 
Sen blev det Skucku nästa. Stannde till hos "lång Gunnar" för att göra affärer och denna skönhet fick följa med hem! Låter gött gör den också :D
 
 
Stannade till på Ica där jag och Jonna kilade in och handlade lite ingredienser till et GI bröd som jag ska baka viken dag som helst. Det såg så himla smarrigt ut så jag måste ju pröva :)
 
Fick med oss ett paket köttbullar också som vi sen tog med hem till mamma, det blev vårt nästa stopp och hon hade redan kokat lite makaroner till oss.
Tina och Märta var också där men var tyvärr tvungna att åka när vi varit där 10 min :( men så kan det ju vara ibland och ingen gråter för det.
 
Vi åt.
 
 
Och sen lekte barnen en stund, jag läste böcker och sen blev det en liten stund framför tv:n också innan det var dags att åka hem.
 

Ninni hon somnar lite var stans hon, här på kökssoffan när mamman läste saga för syskonen, med tummen i munnen så klart, fast här var den på väg ur :)
 
Göran och Casper som varit hos Robert mötte upp oss så att vi kunde åka hem tillsammans fast i två bilar då.
Alla barnen lovade att hålla sig vakna på vägen hem...
 
 
 
Men de sov så sött när jag parketa bilen :). Jonna sov också men vaknade så fort bilen stannade, hon hjälpte till och bar in väskor, jackor, påsar och annat så kunde jag ta barnen! Ibland så kan hon vara väldigt duktig och hjälpsam min lilla Jonna!
 
Nu är klockan sent, 23.00 och barnen sover sen några timmar. Jag ska också masa mig i säng, inte sitta uppe till 01.00 som igår...
 
I morgon är det Melvins tur att fylla år och det ska firas med tårta även om vi firade både han och Meja i söndags. Tina och Märta kommer också hit och gör oss sällskap ♥.
 
Nä som sagt nu blir det sängen så jag orkar upp och hinner baka tårtbottnar, lovar dock att inte baka till en hel armé denna gång ;P
 
Puss å god natt ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus