11 veckor!

Igår blev hon hela 11 veckor vår minsta lilla trollunge!

Ninni är fortfarande en väldigt glad, go och nöjd liten tjej.

Hon gillar att ligga på fällen på golvet och gymma i babygymmet, sitta i babysittern är också helt ok, ligga i sin säng och filosofera lika så, fast det blir ju mest att hon gör precis innan och en stund efter att hon sovit.

När det gäller sovningen så är det lite olika beroende på om man är hemma eller inte... men är vi hemma så sover hon i sin säng om vi inte är ute för då ligger hon såklart i vagnen.
Hon har för det mesta en ganska, ibland väldigt lång sovstund på förmiddagen, ibland väldigt länge, 4 timmar är inte ovanligt... och sen har hon en kortare sovstund på eftermiddagen.

Sover hela nätterna gör hon också fortfarande, med vissa nätter som undantag men de är inte många alls... hon började sova hela nätterna ganska tidigt, vaknade någon gång mellan 04.00-05.00 tiden för att äta men nu sen ca 3 veckor så sover hon till någon gång mellan 06.00-08.00 och jag klagar absolut inte!

Just idag har hon sovit väldigt mycket och länge.
Hon somnade runt 20.00 tiden igår kväll och sov till 06.30 i morse då jag tog upp henne till mig så hon fick äta. Oftast brukar hon somna om en stund om hon vaknar tidigt men idag gjorde hon inte det.
Hon satt med oss i köket när vi åt frukost och någon gång mellan 08.00-08.30 blev hon trött, somnade nästan i babysittern så jag lade henne i sin säng.
I sin säng sov hon sedan ända tills klockan var 15.30 (!!!), Hon vaknade till någon gång, filosoferade och kikade på nallarna som hänger ovanför, sedan hittade hon tummen och somnade om igen.

Den där tummen hittar hon hur lätt som helst nu och suger även på den ibland när hon är vaken och inte ska sova, undrar just om man ska dit och ta ut den då eller om man ska låta henne tutta på den!?

I alla fall så vaknade hon, vi bytte blöja och hon åt, trots ca 7 timmars sömn så var hon inte vrålhungrig...
Sen var hon med en stund i köket när vi lagade mat och vid 17.00 tiden var hon trött igen, tummen i munnen och höll på att somna i babysittern så jag flyttade över henne till sängen igen.
Hon blir sällan grinig när hon är trött, bara ibland på kvällen.

När hon vaknade igen var klockan 18.30 och nu ligger hon och gymmar i babygymmet men det låter som att hon gärna skulle vilja ha lite mat :)...
så det ska hon få och jag fortsätter inlägget lite senare ...

Nu har det gått 30 timmar sen jag  påbörjade detta inlägg... Fick liksom inte tid att skriva klart ;)...

Minns inte riktigt vart jag var i mitt skrivande, vet att jag gav henne mat och sen var det full rulle med nattning av barn och annat stök med en massa kläder som skulle sorteras :)

I alla fall så gå veckorna fort och hon är så underbar vår lilla Ninni, en nöjd, go, glad och lättsam bebis!
Vi älskar dig ♥


(ursäkta skuggorna...)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus