En heldag i Klövsjö!

Strax efter 11.00 idag så packade jag och ungarna in oss i bilen och for mot Klövsjö där vi blivit bjudna att få komma och äta lunch!

Har för första gången i mitt liv (som jag vet) druckit riktig komjölk idag, opastöriserad och fet sådan! och god var den!

Det har varit en jätte trevlig dag med snälla barn som lekt (ja vissa gjorde ju några hyss också) hela långa dagen! Och jag har haft trevligt sällskap av vuxna människor också!

Melvin var trött efter gårdagen så han somnade i mitt knä, jag lade honom så småningom i soffan där han sov ytterligare några timmar!

Vi skulle egentligen åka hem lagom till middagen men blev bjudna att stanna kvar så då tackade vi inte nej, jag meddelade Göran som följde med Susanne och Patrik till Hogdal en sväng.

När vi väl skulle åka hem så blev det såklart en hel del protester av trötta barn, Towe som inte sovit på hela dagen somnade direkt!

Väl hemma så packade vi oss in, de minste fick välling och sen lade jag Towe direkt som somnade om rätt snabbt. Resten tog lite längre tid att få i säng men innan 20.00 var de i säng i alla fall, Casper är fortfarande vaken och skruvar dator med sin far.

I morgon börjar sista skolveckan innan sommarlovet, Jonna ska få åka till stan och shoppa med farmor efter skolan och jag ska se till att ta in några klädlådor från vinden så att jag kan plocka fram lite av barnens sommarkläder! kanske sommaren kommer då!?

I morgon är det även sommarfest på dagis och jag ska baka en tårta + att vi ska ha med oss något att grilla, tänkte köpa kassler idag då det var extrapris men det glömdes helt bort...

Efter sommarfesten som börjar 16.00 så är det fotbollsträning vid 18.30 så jag  känner på mig att det kommer att bli full rulle hela dagen!

Frågan är ju bara vad jag ska göra för tårta??? hade tänkt göra en marängkrisp tårta men botten till den ska helst göras kvällen innan och jag har inga ägg hemma...

ja det lär ju visa sig vad det blir...

Nä nu ska jag hänga lite tvätt.

Puss puss♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus