Fotbollsmatch x 2 = full pott! Handling och lite annat...

I morse klev jag upp före 06.00,packade, väckte barn, ät frukost osv. och 07.30 satte vi oss i bilen som planerat!

Hilma vaknade med feber, 38,8 så hon fick spendera dagen tillsammans med farmor medan vi var på Frösön och kikade på när Jonna spelade match.

Regnigt, blåsigt och kallt var det, samling 09.00 och vi var i tid!!! matchen började 09.30 och den vann de! Jag besökte klubbhuset mitt i matchen för att tutta en hungrig Ninni.

Sen var det paus innan nästa match, vi packade in oss i bilen, delade ut smörgåsar och åkte en sväng ner på stan för att byta Mejas klocka och sen upp på Lillänge för att byta hennes skor.

Nästa samling var 11.30, Göran, Jonna och Casper hoppade ur bilen och vi andra tog en tur, regnet öste ner och både Towe och Ninni sov.
Åkte till Lillänge en sväng till för att byta Mejas skor ännu en gång då de jag tagit istället var för stora ;) så nu är hon nöjd!
Vi var tillbaka lagom tills att matchen var slut.

Tre blötingar klev in i bilen och vi åkte till Ica Maxi där Jonna först bytte om innan vi gick in och handlade. Jonna, M&M lämnade vi i lekrummet medan Casper hjälpte oss att handla, han körde vagnen som Towe satt i.

En timma senare satt vi återigen i bilen tillsammans med 4 stora pappkassar fulla med mat och drygt 2000 kr fattigare, men nu har vi så vi klarar oss några veckor till och frysen är återigen påfylld och full!

Vi åkte hem och packade ur bilen, var hemma och plockade en stund innan vi åkte till Susanne och Patrik som bjudit dit oss på middag! Grillat är fantastiskt gott :D.

19.30 var vi återigen hemma, mätta och belåtna! Resten av kvällen har jag/vi;
Nattat barn, klippt Flizan, klippt Casper, Göran klippte mig (!!!), nattat en trött Ninni, eldat i kaminen, duschat, fikat, kört Casper och Tony i säng och nu har jag suttit här en stund.

Ska lägga i kaminen lite fler pinnar innan jag sen ska besöka sängen för några timmars sömn och förhoppningsvis någon form av sovmorgon i morgon bitti...!?

Natti natt & puss å kram ♥




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus