Fredag & helgens planer...

Idag är det fredag och Casper sov hos Tony i natt så vi behövde inte ställa någon klocka... dessvärre så har Towe fått för sig att börja vakna tidigt och står då och ropar från sin säng ända tills vi kommer, Towe är vår nya väckarklocka :).

Göran klev upp med barnen idag och jag låg kvar med Ninni till närmare 09.00 men jag vet inte vad det var med barnen, de gillar tydligen inte att sitta och mysa framför bompa på morgnarna längre... utan det ska springas och skrikas, tjafsas och bråkas i stället.... hoppas det går över!

Idag har vi hunnit med att tvätta lite, ätit lunch, gjort matlista för 3 veckor och handlingslista efter den, Ninni sover och Towe likaså. Ute är det soligt men det blåser och är endast +5 grader så vi håller oss inne och myser, just nu har barnen ro att sitta och kika på film så då gör vi det ;).

I morgon ska vi på äventyr hela familjen, Jonna ska spela fotbollsmatcher på Frösön och det är samling kl. 09.00 vilket betyder att vi måste åka hemifrån vid 07.30 för att veta att vi kommer i tid. Vi ska ta med oss någon form av lunch som vi äter efter matcherna och sen ska vi handla innan vi åker hem igen.

På söndag har vi nog inga planer utan ska nog mest bara vara hemma.

Snart ska jag smita iväg för att köpa lite mjölk, frukt och rödlök...

Vad gör ni i helgen?




Kommentarer
Postat av: Monia - mamma till Tuvalie

sv: vi har inte funderat så mycket alls faktiskt, än är hon ju lite liten och vi måste spara ihoppengar för att ha råd att köpa en ny så det blir inte än på ett tag.. men fullt liggläge kanske är bra om dom blir trötta iallafall? :)

2012-06-02 @ 09:38:06
URL: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus