Massor av besök!

I torsdags var dagen då alla ville hälsa på!
 
Först kom finaste Stina med sonen Nils 2 år och dottern Moa 5 månader.
Nils smälte in bland de andra barnen och lekte hur bra som helst och Moa hon satt/stod mest och bara var söt :).
Stina och jag pratade om ditten och datten, jag klippte hennes hår och vi hade det mest mysigt och trevligt. Vi var ute hela tiden då solen faktiskt behagade visa sig, men vinden var rätt sval...
 
Innan det var dags för Stina & co. att fara vidare så hann Ewe, Freddie och Niklas komma och de åkte finbil, de var precis som Stina på väg ner mot Sveg och gjorde ett stopp i fina Rätan hos bästa familjen Meyer ;P.
 
Strax där på kom även Robert och Angelica som parkerade på gräsmattan :).
 
Stina åkte innan fikat, jag hade ju bakat en hallonkaka på förmiddagen :), Moa var trött och skulle sova samt att de skulle tejma med middagen i Sveg. Stina skulle sy några fina förkläden till Ninni som tack för klippningen och de ser vi fram emot.
 
Ninni och Freddie blev lite hungriga så jag och Ewe hade amningspaus i soffan, Angelica kom också och satte sig men kände inte riktigt att hon "passade in" så jag skickade henne till köket för att plocka fram och göra i ordning fika i stället.
 
Vi satt ute och fikade, till och med Towe som knappt ätit något på hela dagen tvingade i sig kakan men grinade för varje tugga... då har mamman verkligen lyckats med kakan eller så var hon otroligt hungrig!? Eller både och.
 
Jag rotade fram en solhatt till Freddie som han fick låna, vi har ju ändå inte användning av den just nu så bättre att den gör nytta än ligger en låda.
Så småningom var det dags även för dem att åka, Ewes mamma väntade med middagen och med tanke på att vi satte oss för att fika vid 16.00 tiden så började det bli lite halv sent.
 
När de åkte började Göran och Robert lasta in massa skrot i bilen som skulle till återvinningen i Brånan och under tiden de sen var borta så satte jag Angelica på att passa barnen så jag kunde laga middag. Ugnskorv och potatis blev det.
 
Timmarna tickade på och vi hade det trevligt som vi alltid har när de är här, Angelica plockade ur och i diskmaskinen 2 ggr under tiden de var här och de hade jag inte tvingat henne till utan det var helt hennes eget val, men jag grät inte direkt ;p.
 
Kvällen blev ganska sen men innan 22.00 tror jag i alla fall att de hade tagit med sig lille kissen och rullat hem över och vi nattade barnen och gick sen och lade oss ganska direkt.
 
Puss puss ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus