Regnig söndag...

Förutom att vi har kikat på finalen av Big Brother så har vi idag tvättat och myst med barnen. De har gärna velat gå ut men det har ju mest varit kallt och regnat :(... men de fick gå ut en sväng i alla fall på eftermiddagen men de valde ganska snabbt att gå in igen ;).

Göran har lyckats sälja iväg BMW:n också idag så nu äger vi bara 1 bil!!! Ja Toyotan står ju kvar men den ska snart hämtas och skrotas.
Dock står det ju en fler bilar på gården men det är pappas :).

Ninni tog en lång sovare på eftermiddagen idag i stället för på förmiddagen som hon brukar, gör ju ingenting alls, bra att hon kan och får sova när hon behöver. Hon störs oftast inte av allt liv som är omkring henne oh det är ju bra.

I morgon ska Casper på skolresa! De ska åka till Holyday club i Åre och blir borta från måndag till tisdag, jag hoppas att de får det skoj!
Jag hjälpte honom att packa efter middagen. Egentligen kan han ju packa själv men jag ville vara med på ett hörn för att vara säker på att han inte skulle glömma något... typ badbyxor eller liknande. han brukar inte glömma men det är bättre att vara säker.

Hilma har varit pigg under dagen, har inte ens tänkt på att kolla någon temp på henne... men under middagen började hon se lite tussig ut och termometern visade på 39,4 grader! Hon fick en dos alvedon innan hon skulle sova och vaknade för en stund sen och har svettats massor! Nu sover hon igen och jag hoppas att hon får sova lugnt hela natten.

I morgon är det ny vecka och om knappa två veckor är det sommarlov! Jag hoppas verkligen att sommaren kommer igång ordentligt snart också!

För övrigt väntar vi på veden som vi skulle ha fått redan i oktober förra året... den skulle ju egentligen ha varit klar nu!!! Jaja, den kommer väl snart hoppas jag så att vi får sätta igång, är så skönt när den är klar och vedboden är full!

Ja men nä nu tror jag att det är dags att lägga sig, sovmorgnar verkar ju bli alltmer sällsynta här nu... och när jag dessutom måste ta tavegyl varje dag så blir det lite extra tungt i skallen...

Nä nu lägga sig och kanske man kan få med sig karln på lite mys innan det är dags att sova ;P

Puss puss ♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus