8 dagar!

8 dagar har gått sen lilla Ninni föddes, tänk vad det går fort egentligen!

Hon är världens snällaste, äter sover och skiter, har några kortare vakenstunder och är hon mätt och har torr blöja så är hon hur nöjd som helst!

Apropå blöjor så år det åt rätt många... så att både magen och urinblåsan fungerar är det inga tvivel om...

I måndags fick vi hembesök från BVC, första hembesöket som jag har haft vad jag kan minnas, möjligen att vi hade ett när Casper var liten!? Har ett svagt minne men det kan ju lika gärna ha varit något annat...

I alla fall så hade hon ökat bra i vikt, nu vägde hon 3260g, när hon föddes visade vågen 3080g och  utskrivningsvikten från BB var 3015g så hon tappade inte alls mycket heller.

Idag lossnade hennes navelsträng också! Skönt tycker jag, nu kan man ta på blöjan utan att behöva oroa sig för att den ska skava mot den lilla stumpen. Nu ska vi bara fortsätta att hålla rent tills den läkt ordentligt, den har kladdat lite mer än de andra barnens navlar tycker jag så jag har fått tvätta oftare och den har varit lite röd... men bvc sköterskan Annika sa att den var ok och det var ingen fara, skulle bara hålla lite extra koll.

Mina smått såriga bröstvårtor har nästan läkt helt nu också så det gör knappt ont alls när hon ska börja suga, alla mina barn har ju haft så små munnar så därav har taget om vårtan blivit lite för litet och i sin tur orsakat små blåsor... tur det går över!

Puss puss ♥





Kommentarer
Postat av: Ewe

Du måste ju ändra din bloggöverskrift till "mamman och de 7 trollungarna" :-)

2012-03-29 @ 11:31:06
Postat av: Kimsan

haha, det var precis vad jag skulle göra nu! Men tack för att du påminde mig ;)

2012-03-29 @ 12:21:30
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus