Galen på Ellos!

För några veckor sen beställde jag strumpor till Jonna i stollek 33 (31-33), jag beställde 2 paket och av dessa 10 par strumpor var 5 av dem i en mindre/större storlek...

Jag ringde och de skulle skicka 5 par nya i rätt storlek utan kostnad och jag fick behålla de jag redan fått! meja fick alltså också strumpor!

Vi fick nya och dessa var nu i samma storlek som de 5 par som var minst... jag ringde igen och hon jag pratade med konstaterade att det antagligen var de 5 större paren som hamnat fel och hon skulle skicka 5 par nya i storlek 34-36, dessa också utan kostnad! Meja fick 5 par till!!!

Idag fick vi 5 nya par i storleken större och de har samma storlek som de 5 största paren från första leveransen, bara det att 1 av dessa 5 par är mindre än de andra!

Känns rätt onödigt att ringa och gnälla igen om 1 par strumpor... så det tänker jag nog inte göra men det är väl ändå retsamt hur fel det kan bli och så många gånger på rad! Man undrar ju vem och hur de paketerar egentligen!

I alla fall så är det nu meja som fått en hel hög med en massa strumpor fastän det var Jonna som behövde! Blir lite problem med att hålla isär vems som är vems eftersom de är likadana men jag löste det genom att märka Jonnas och inte Mejas ;)

Ps. dessutom så tycker jag att strumporna verkar vara små i sin storlek men det kan ju förstås variera!


Kommentarer
Postat av: madelein - mamma till sex, tillgångar; Autism - ADHD

Har du Facebook? Jag har startat en grupp för oss som har sex eller fler barn, du får gärna gå med om du vill!

http://www.facebook.com/groups/194672730648502/

2012-03-31 @ 19:29:58
URL: http://madelein.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus