Middag hos svärmor!

Jag ser lite fram emot helgerna eftersom man inte behöver kliva upp så tidigt men samtidigt så grämer jag mig alltid över att jag ligger för länge och hela dagen blir sen och förskjuten...

Sen frukost blev det och lika så med lunchen som lika gärna hade kunnat vara tidig middag!

Susanne och Patrik kom förbi en stund med vovvarna och de bjöd över oss på sen middag! Det tackade vi inte nej till... speciellt inte när det var tjälknul med potatisgratäng!

Casper har varit med Benny i hans garage större delen av dagen, så skönt för honom att rå om sin farbror (den äldre av dem) helt själv ibland!

Efter den sena lunchen klädde vi på barnen och gick ut i det rätt så fina vädret, lite kallare än igår men ändå några + grader vilket också innebär slask och gegga... Det var förresten nysnö ute när vi vaknade i morse men det smälte ganska snabbt bort...

Strax före 16.00 gick vi ut, jag drog Hilma och Towe i pulka (pulkor) runt huset på den lilla snö som är kvar, kanske var det sista pulka turen för denna vinter!?

Jonna, Meja och Melvin lekte som vanligt i vedboden, de har den som ett fängelse och låser in varandra, utfodrar med lite äcklig mat emellanåt osv... egentligen kanske man inte ska leka i en vedbod men det är ändå inte må mycket ved kvar nu och de får såklart inte klättra på veden!

Strax efter 17.00 kilade vi in, meja hade precis  innan gått in för att kissa men hade inte riktigt hunnit ända fram... inte lätt med galonisar och fleece på, men det mesta hade ändå kommit i toaletten!
I alla fall så kikade jag på de andra barnen som var rätt så skitiga efter utevistelsen så det blev dusch för alla! Gick ner i källaren och eldade lite först medan Göran klädde av och tog reda på alla kladdiga och blöta kläder!

När alla var nyduschade och klädda, samt tvätten var hängd så var det dags att bege sig till svärmor, och som jag skrev tidigare så blev det sen middag, klockan var nu 18.30! och Hilma hade precis frågat om välling ;) hon trodde väl att det snart var dags att sova, hihi...

Vi tog i alla fall en promenad dit, åt god middag, barnen åt jätte bra! och sen knatade vi hem igen vid 20.30, nattade barnen och kunde strax innan 21.00 slå oss ner i soffan för att invänta Big Brother :)

Denna dag kändes inte alls som att den började så bra men det vände och blev bara bättre! Snart väntar sängen och sen kan vi ju hoppas att som pricken över "I:et" att det sätter igång under natten så att vi får föda barn någon gång!
Har som vanligt haft sammandragningar och antydningar till värkar nu under kvällen men det behöver ju inte betyda att det blir något bara för det...!? Den som väntar får se och annars så har jag tid hos BM i morgon... vilken tid minns jag inte så det får jag ringa och kolla i morgon bitti...

Puss puss och sov så gott ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus