Trasig tvättmaskin... lagad igen!!!

I förmiddags gick tvättmaskinen sönder!!! SHIT vad gör vi utan en tvättmaskin!?

Jag ringde Östersunds hushållsservice och frågade om råd och antingen så var det remmen eller kolen... Göran öppnade och kollade, det var mest troligt utslitna kol som var orsaken och vi hade sån tur att Benny var i stan och kunde köpa nya åt oss! Så nu har Göran lagat och tvättmaskinen fungerar igen :D

Eftersom det är fredag och Casper sov hos Tony så fick vi sovmorgon och tog en riktigt lugn förmiddag, så som vi brukar göra oftast på fredagar! Barnen får sitta länge i pyjamas, kika på bompa, både en stund före och efter frukosten.

Efter lunch gick vi ut, tog en promenad till Grindes, handlade mjölk och lite annat smått, bland annat mellis och kvällsfika.
När vi kom hem igen så var det full lek på barnen i slasket och geggan... det är härligt med vår (!?)

Towe gjord en liten vurpa:


Men lika glad för det är hon ändå :)

Hilma däremot...

...var inte lika glad  över att bli kladdig igår när vi var ute ;)

Vädret har varit kanon, strålande stol och näst intill vindstilla och flera +grader! Tvivlar på att isen på sjön finns kar sista April...

Middagen blev sen idag, men eftersom barnen mumsat mellis ute vid 14.30 tiden så gick det ingen nöd på dem, sen var vi ute länge också.

Pratade med Tina (för 3:e gången idag) medan jag började lite smått att stöka med middagen, efter att jag plockat undan alla blöta galonisar som barnen så fint lämnat på golvet i hallen... iofs. så är det så jag sagt att de ska göra just med blöta kläder... tar hellre reda på det själv utan hjälp för annars lär väl hela hallen vara blöt!?

Efter middagen som avslutades 18.30 fick barnen borsta tänder och ta på sig pyjamas innan de radade upp sig under den stor filten i soffan för att kika på bland annat Amigo, Wild kids och Fredagskväll med Malin innan det 20.00 var dags att sova. Melvin och Hilma somnade på stört!

Under tiden som barnen satt och mös i soffan fick jag ett ryck och städade badrummet, satte igång en maskin med tvätt, tömde och fyllde diskmaskinen samt plockade undan i köket, dammsög en sväng och plockade i ordning i hallen, samt besökte källaren för att elda! Ibland är man ganska så effektiv ;)

Göran är på bandy sen 19.00, jag har vikt lite tvätt samt pratat med pappsen en sväng i telefonen och snart ska jag nog kila in i köket och förbereda lite kvällsfika, någon form av "gubbröra" med rödlök, kaviar, räkor och annat att ha på en macka med ägg!

Puss puss♥

Kommentarer
Postat av: Millan

Men söta Myer trollen. Så stora de blivit. Och snart kommer ytterligare ett charmtroll.



Kram på er <3

2012-03-18 @ 09:15:23
URL: http://lillefamiljen.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus