vecka 39+2

Det börjar verkligen närma sig nu!

Har haft mer och mer sammandragningar de senaste dagarna, vissa sammandragningar har blivit till små värkar och  jag har nästan varit beredd på att det kunnat starta när som helst!

Magen känns både större och tyngre, klumpig känner jag mig också, mer än vanligt ;)... sen så blir det besvärligare att ligga skönt när man ska sova osv... typiskt i slutet på en graviditet. Kissar gör jag i tid och otid också, måste gå upp flera gånger varje natt, blir som att jag måste gå varje gång jag vaknar till...
Melvin kommer fortfarande till oss på nätterna men ska försöka avstyra det... han ligger absolut inte stilla när han sover.

Ja, men när kommer bebisen då!? Jag har ingen aning och ingen speciell känsla, kan bli när som helst ju och jag har faktiskt packat väskan nu!!!

Någon bild har jag inte tagit... men det lär väl bli en till innan bebis kommer ut i alla fall, om jag kommer ihåg!? Vet ju inte hur fort det går denna gång och om jag ens kommer att tänka på kameran just då!?

Barnen längtar och  pratar varje dag om bebisen och när den ska komma, Casper talade om att han ville hålla i den som snusa på den och det vill säkerligen alla syskonen!

För mig är det nästan så att verkligheten slår mig i ansiktet rätt som det är... jag vet ju så väl att vi snart har en bebis här hos oss men jag kan nästan ändå inte fatta det, att det verkligen är snart!
Så underbart det kommer att bli ♥ även om jag kanske inte ser fram emot det onda som brukar bli i början av amningen... men det går ju över och  det finns nästan inget mysigare än att amma :)

Jag räknar dagarna till bf men jag tänkte inte alls på att jag själv fyller år samma dag... nu hoppas jag iofs. att bebis får en helt egen födelsedag och slipper dela dem med sin mor... fast å andra sidan så spelar det ju ingen jättestor roll...

Nä, nog babblat om detta, längtar gör vi allihopa ♥

Puss puss




Kommentarer
Postat av: Milla

Jösses vad fort det gått :O. Funderade just över om inte BF och din födelsedag var samma dag då jag såg på FB att du snart fyller år. Jag håller tummarna för att det inte blir fullt lika stressigt som med Towe ;). Men det viktigaste är ju ändå att allt går bra och att bebisen mår bra. Jag kommer vänta med stor spänning :). Ska bli så roligt att få se vem som bor i magen.

Stor kram Milla

2012-03-12 @ 08:08:27
URL: http://familjenellison.blogg.se/
Postat av: Ewe

Jag och Freddie längtar oxå efter att få träffa den som bor där inne!

2012-03-12 @ 11:52:53
Postat av: Kimsan

Va bra Ewe, det ser vi fram emot :)

2012-03-12 @ 23:04:57
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus