vecka 40+3 & Bm besök + slempropp...

Igår var det inbokat besök hos Bm kl.10.00... trodde ju inte att jag skulle behöva åka dit men så blev det i alla fall ;)

Eftersom jag haft förvärkar till och från och sammandragningar så kände hon efter och det var bara lite kvar av tappen, den var centrerad och mjuk, öppen 1,5 cm och hon kunde känna huvudet innanför. Hon rotade runt och töjde lite extra också men det kändes knappt för hon var så försiktig.

Vi hade packat väskor och vagn i bilen utifall det skulle ha varit så att vi skulle ha behövt åka in, då skulle vi ha lämnat barnen hos mamma, men det blev till att åka hem.

Sen var resten av dagen jätte lugn, knappt några sammandragningar alls och ont gjorde de inte heller... det var lugnt hela kvällen också och inte alls som det brukar vara... lugnet före stormen!???

Efter lunch bakade jag och Meja muffins som vi fikade när Casper och Jonna kom hem från skolan, Melvin och Hilma var lite sura för att de inte också fick hjälpa till men de får vara med nästa gång sa jag och det accepterades!

Så småningom blev det dags för middag i vanlig ordning och det blev ugnsfalu med potatis till.
Sen efter middagen var det tänkt att vi skulle åka på barngympan men Towe var trött och Meja var så tjurig så vi skippade det helt enkelt.

Nattade barnen efter bompa och sen var det som sagt lugnt resten av kvällen.

Natten till idag har varit lite bättre än föregående då jag sov dåligt, vaknade ofta och fick kissa massor av gånger... inatt har jag nog bara varit uppe 3 ggr ;)

På morgonkvisten kände jag av lite ondare sammandragningar och sen efter att jag klivit upp så gick slemproppen! Men inga värkar har vi känt av ännu... eller jag har ju haft ännu ondare sammandragningar men det är långt emellan så vi får väl se vad denna dag har att bjuda på!?

Har i alla fall stökat på som vanligt här hemma, dammsugit lite, plockat ur diskmaskinen och fyllt den igen, lämnat Meja och Melvin på dagis samt handlat lite för veckan.

När jag kom hem igen hade Göran myst ner sig i soffan med småflickorna och kikade på Pippi! Så mysigt :)

Ja längre än så har vi inte hunnit idag... snart är det dags för lunch och sen är resten ovisst...

Puss puss♥

Namnsdag har jag förresten idag också ;)


Kommentarer
Postat av: Faster Nena

Åj... nu äre nära kanske? :D Såå spännande :)



Du är inte direkt en nervös mamma du, fast å andra sidan, efter 6 ungar är man kanske lite van :)



Men du kan ju låta nästa lilla knyte födas på förlossningen och inte utanför hissen ;) så var inte Alldeles för lugn hällär.



Kraaaam

2012-03-20 @ 12:20:01
URL: http://boerjesdotterblogg.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus