idag...

...bakar vi matbröd!
Det blev både havrebröd och bondbröd, surdeg i båda! I bondbrödet ska det vara surdeg men inte i havrebrödet... men recepten är lite lika så jag tänkte att jag kunde testa :)


Towe hjälper såklart till!

För övrigt så har det varit full fart och ingen hejd på barnen idag... suck... det har varit en aning jobbigt med en Melvin på sitt argaste humör, Towe på sitt mammigaste och gnälligaste HELA tiden. Ninni som hade svårt att komma till ro, Hilma som var överallt och slet och lockade fram och en Meja som inte gjorde något för att förbättra det hela... eller jo hon skötte sig faktiskt bra, försökte säga åt sina syskon men rätt som det var så busade hon också...

Göran är i Svensta hela dagen, han har varit på två möten och sen stannar han med Robert en sväng när han ändå är där... hade ju önskat att det var en dag som det var lugnare här hemma men det vet man ju aldrig i förväg...

Det var alltså full fart tills efter lunch då Towe skulle sova, Ninni sover också och te andra tre bustrollen fick gå ut! Jonna, Casper och Tony kom precis hem från skolan, de är också ute och leker... mest för att jag lovade nybakt bröd till mellis om de var ute en stund ;).

Nu verkar det som att Towe vaknat av allt stoj ute... men hon har ju fått sova en dryg timma i alla fall! Ska klä på henne lite till för hon lär ju också vilja vara ute och leka en stund.

Puss å hej!

ps. haha nu hör jag Melvin i barnvakten, "du måste sova Towe, ska jag sjunga för dig, i ett hus i skogen slut... haren skuttar fram så fort... god natt Towe"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus