Kastat nappen!!!

Vi kom på en snilleblixt... börjar bli dags för Hilma att slita med nappen innan hon blir mer fäst vid den än hon redan är...
Meja och Melvin kastade sina nappar på majbrasan förra året och vi tänkte att det kanske Hilma också ville!?

Vi frågade, var lite osäkra men hon svarade ja!
Vi pratade om det lite dagen innan och samma dag så att vi fick uppfattningen om att hon förstod hela grejen, och hon var fast besluten!



En glad liten Hilma kastar sin napp på brasan, pappan tycker att det är rätt så hett om kinden...

Hon fick lov att kasta den 3 gånger och fjärde och sista gången kastade Göran så att den skulle nå fram och hamna i brasan :) så nu får han höra att det minsann var pappa som kastade nappen och inte Hilma!!! Hahahaha...

Trött var hon när hon skulle lägga sig, grät lite efter nappen och hade svårt att komma till ro... tillslut kom hon upp och satte sig hos mig i soffan när jag ammade Ninni och knappt 5 minuter senare sov hon... sov sen hela natten utan problem :)

Andra natten gnällde hon knappt alls men hade väldigt svårt att komma till ro i sin säng och efter 1 timma satte jag mig och sjöng för henne samtidigt som jag strök henne över pannan och håret och efter någon minut var det godnatt.

Samma visa ikväll fast då valde jag att sjunga för henne på en gång :P

Hilma är nu en stor och duktig tjej som varken har blöja eller napp! Vällingen dricker hon fortfarande men den är ju inte alls onyttig så det gör ju mindre :)

Världens bästa Hilma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus