Bunkrat solskydd och annat...

Med tanke på alla brännor från gårdagen så tyckte jag att det var ganska viktigt att införskaffa solskyddskräm till barnen! Så idag blev det en tur till Svenstavik, men innan vi åkte så;

Klippte jag Molly, Susanne kom med henne strax innan 10.00 och då låg jag fortfarande i sängen, jag och Ninni hade fått sovmorgon! Göran blev kvar på soffan igår och vid 06.00 tiden i morse fick jag sällskap av Hilma som ideligen drog av mig täcket... var ju lite sladdrigt eftersom jag struntade i täcket igår när jag bäddade rent så nu har vi endast påslakanet.

Eftersom vi inte ätit någon frukost så blev det frunch efter jag klippt klart och sen påklädning innan vi gav oss iväg. Idag har det varit varmt men molnigt, blåste en hel del också men det kan vara skönt att det inte är gassande sol varje dag.

Det blev i alla fall både en tur på apoteket där jag köpte solskydd på sprayform med faktor +50 samt en för ansiktet med faktor 30.

På Dollar kikade vi också in och där införskaffade vi oss ett rejält lager med våtservetter, skurmedel, badrumsspray (rengöring), duschcreme, tvål, sköljmedel, after sun kräm och lite annat.

Klockan var närmare 14.00 när vi kom hem, barnen lekte en stund ute, Göran fixade med räkningarna och jag tuttade Ninni. Och så klart när vi har händerna fulla så visade Jonna som för övrigt varit med farmor hela dagen, av sig och alla de andra barnen smet till farmor. Inte meja då för hon kom bara in och talade om att de smet... vi bad henne följa efter och tala om för Susanne att vi skulle komma förbi och hämta dem strax, men det dröjde inte länge förrän meja hämtat tillbaka dem :).

Vid det här laget hade det börjat blåsa rätt bra och regnet hängde i luften. jag hade hängt ut handdukar och försökte hålla koll så att jag kunde springa och ta in dem utifall himlen skulle öppna sig...

Närmare 16.00 kom Casper hem, han hade varit med skolan på Storsjöbadet idag och haft simtävling, första tävlingen hade de i Svensta och där kom de 2:a och fick åka vidare till stan! Har ingen aning hur det gick idag... det har jag glömt att fråga (fy på mig!)

Jag hade gjort en pizzadeg, Göran åkte och hämtade mitt paket som kommit, en b-h från glammom.se... dessvärre var den för liten (75 F!!!)så jag får skicka tillbaka den...

Göran hjälpte mig med maten när han kom tillbaka, jag höll precis på att baka ut pizzorna när Maria kom, jag hade lovat att klippa henne och 16.30 hade vi bestämt. jag började klippa och Göran fixade klart pizzorna och satte in dem i ugnen.

Efter Maria passade jag på att klippa Göran också, han har väntat i flera dagar på att det skulle bli tillfälle att klippa honom.

Efter middagen hängde jag ut en maskin tvätt och tog ner handdukarna som klarat sig från någon regnskur... Göran for på bandy och jag nattade så småningom barnen. Hilma som sovit i bilen var lite svår sövd, jag fick sjunga en bra stund, satt där på stolen bredvid hennes säng med Ninni vid bröstet och strax innan 21.00, precis när Göran kom hem hade de somnat allihopa.

Vi kikade på gårdagens Big brother och fikade, sen hängde jag tvätt innan vi kikade på dagens bb och nu har jag suttit här i alldeles fr länge och tagit igen lite bloggande... har inte haft varken tid eller lust att sitta här de här dagarna som det varit så fint väder.

Men nu är klockan 00.30 och det är dags för sängen!
Tvätten hänger ju ute och jag hoppas natten blir regnfri och att tvätten blir torr.

Puss å god natt!

ps... måste bara;


dagens Ninni med tummen!
kan tyckas tjatigt men jag tycker det är så gulligt!



Kommentarer
Postat av: Milla

Vilka härliga dagar :). Så underbart när man kan vara ute hela dagarna. Ninni är ju bara såå söt med tummen i munnen, man kan inte se sig mätt ;).

Kram

2012-05-26 @ 09:47:25
URL: http://familjenellison.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus