Helgen och lite till...

Onsdag eftermiddag var det fixarkväll på dagis men eftersom både Hilma och Towe var lite snoriga + att jag var ensam med alla barnen + en kompis till Jonna så kändes det inte som att jag skulle kunna åstadkomma så mycket nytta om jag åkte dit så vi stannade hemma...

Casper hade fotbollsmatch så Göran var där med honom, jag stekte pannkakor till middag, själv åt jag lax som blev kvar efter lunchen.
Efter middagen klädde vi på oss och gick ut, gick bort till lekparken på Åsenvägen och var borta i ca 2 timmar!

Torsdag fick vi besök av Robert och Angelica! Jag lagade smördegsinbakad fläskfilé med hasselbackspotatis och till efterrätt blev det chokladmousse med frysta (tinade) bär!
En både god och trevlig eftermiddag och kväll!

Fredag, ja va gjorde vi då? Minns inte riktigt...

Lördag, Jonnas födelsedag!!! Jonna var i stan på Storsjöbadet med sitt fotbollslag och roade sig, hin åkte med Nikita in till stan och vi åkte efter när vi hade ätit lunch.

Lämnade in Mejas klocka på lagning, köpte present till Jonna, hämtade Jonna, åkte på Skopunkten och inhandlade 6 par skor! Det tog knappt en timma att mäta och välja skor till alla barn, Jonna fick två par och Towe blev utan... Jonna hade inga skor hemma och till Towe fanns det flera par så det behövdes inga nya :)

Köpte tårta på Ica Maxi innan vi åkte hem och åt upp all tårta... sen mådde några av oss illa...

Söndag (idag) har varit en lugn dag, Mazdan blev såld och barnen var ute en stund innan middagen för att leka av sig lite... trots att det var blött och trist, men trots att barnen är väldigt söta så är de turligt nog inte gjorda av socker ;P...

I morgon är det Måndag och en ny vecka, inte så många veckor kvar nu innan det är sommarlov!

Puss puss♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus