Mors dag!

Söndag och mors dag - en ganska vanlig dag.

Det blev inget direkt firande dagen till ära... hade ju varit skoj att bli lite mer uppvaktad men jag gråter inte.

I alla fall blev det en ganska sen frukost, jag och Ninni tog sovmorgon och sen gjorde vi ingen större brådska.

Göran hade en idé om att vi skulle hyra/låna en släpvagn och ta med fyrhjulingen och lill-crossen till Hogdal för att åka på crossbanan som de har där... men banan var tydligen stängd idag. Tur att vi fick reda på det innan vi åkte!

I ala fall blev det pastasallad med köttbullar, grönsaker och frukt i till lunch och efter lunchen packade vi ihop oss och lite fika för att spendera eftermiddagen på crossbanan i Nästeln... men där var det tokmycket knott så vi blev inte långvariga... jag tror aldrig jag sett och känt så många knott på en och samma gång... det var ju tur att de inte var så hungriga, vi klarade oss nästan helt från några bett konstigt nog!

I alla fall så åkte vi hem igen...
Dagen har vari mycket varm och det har fläktat varma vindar från söder. Vi överraskade barnen med att åka till sjön och bada, Susanne och Patrik skulle också dit för att bada vovvarna och Tony så klart.


våra barn och några till


härligt!




till vänster, Göran med Hilma och Towe i varsin hand ♥

När vi åter igen var hemma fick barnen springa i vattenspridaren. Casper körde fyrjhuling och...


...Jonna blev en aning ner geggad när Casper sladdade runt tallen.
För övrigt så finns det inte så mycket gräs kvar just där... tunt tallen...



Casper blev lite lerig han också...

Vi hade ätit middag ute och jag satt kvar med Ninni i famnen medan barnen fortsatte leka. Towe kom fram till mig och sträckte sig efter en pappersbit som låg på bordet, jag gav den till henne och kort efteråt fick jag tillbaka den... den var kletig av bajs!
Jag kikade på henne och hon var ganska kladdig ner efter benen... jag ropade på Göran som hjälpte mig. Vi letade efter vart hon hade gjort sina behov och jag ville minnas att hon varit en sväng till garaget... och mycket riktigt... där låg det små klickar ;P

I alla fall så fick hon gå in och duscha, när hon var klar och jag mig an de andra små trollen medan Göran lämnade tillbaka släpvagnen.

När alla var duschade och klara så fikade barnen kex i köket, kex som vi hade tänkt fika vid crossbanan... och sen blev det borsta tänder och god natt.

Ninni var väldigt ledsen innan hon kom till ro och somnade... vet inte om hon fått någon typ av värmeslag!? Har ju hållit henne i skuggan men det kan ju bli varmt ändå... hon kräktes några gånger nu på eftermiddagen och samma visa var det i torsdags då det var så varmt...
Jag gick i alla fall ut med henne på bron en stund och hon blev så småningom lugn och somnade senare i min famn i soffan...




Nu ska även jag borsta mina tänder och krypa ner i sängen, har kikat på Big brother och sen gjorde jag mig lite fruktsallad.

I morgon är det måndag och en ny vecka, bara tre veckor kvar innan sommarlov! Och de veckorna kommer säkert att gå jätte fort!

Puss puss♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus