Härligt att vara ute!

Idag har varit en bra dag! Jag klev upp i tid, alla barnen var på bra humör, Ninni sov under frukosten, vilket innebar att jag fick äta den i lugn och ro, Casper och Jonna fick skjuts av farmor till skolan, Hilma, Towe, Meja och Melvin badade i omgångar efter frukosten, sen duschade jag innan Göran redan klockan 10.00 började fixa med lunchen och ca 1 timma senare var vi ute i det fina vädret!

Vi var barnvakt (hundvakt) åt Ville idag och det har gått jätte bra, lite svårt att komma till ro först men sen hittade han en bra plats där han spenderade de flesta av dagens timmar;


...tillsammans med Towe i vagnen


efter någon timmes mys kikade han upp innan han återigen gosade ner sig och sov en stund till! Även efter att Towe vaknat låg han kvar och mös bland filtarna :)

Göran fnulade i garaget och tog tag i projekt "fixa fyrhjuling"! Det visade sig att det egentligen aldrig varit något större fel på den större utav dem... utan bara en kabel som glidit isär, väldigt retfullt kan jag tycka då den stått "trasig" i ett år!!!

Casper blev helnöjd när han kom hem från skolan och såg att den funkade!!! Sen har vi ju den minst lika motorgalne Towe som hade kunnat åka hela dagen om hon fick!!!
Så fort hon hör något som brummar så reagerar hon, direkt när hon såg fyrhjulingen efter att just slagit upp ögonen var hon exalterad!

Vi var ute hela långa dagen, jag passade på att hänga lite tvätt ute, det kom någon enstaka snöflinga mitt i allt, Göran bytte däck på Marias bil, barnen fikade banan och kex till Mellis, de cyklade, jag pratade en stund med Helena O i telefonen, Casper körde så klart fyrhjuling och de andra barnen åkte med honom i tur och ordning.

När vi ätit middag åkte Göran med Casper och Tony på fotbollsträning, jag dukade av samt bakade ut mina rågsiktskakor som jag hade på jäsning, Susanne och Patrik var förbi och hämtade Ville och sen nattade jag barnen.

Nattningen gick otroligt smidigt ikväll, Jonna och meja höll på att leka uppe och jag lovade dem att leka en stund till om de kom ner och gjorde sig klara för sängen först, tydligen en hit!
Towe, Hilma och Melvin var heller inga problem, trots att Melvin varit väldigt arg och lättstött idag...
Jag sjöng en skvätt och...


Hilma somnade bums, så vackert!



avslappnat och fridfullt ♥


Towe somnade en stund senare, men lika nöjd var hon för det!


Tuttade Ninni medan jag sjöng, hon slumrade till och jag bäddade ner henne i spjälsängen innan jag gick upp och sa godnatt till de större flickorna.

Ninni vaknade och tuttade en stund till, pojkarna kom hem och Casper fikade kvällsfika, Ninni satt på bordet (i babysittern) och kikade, jag lade henne återigen i sängen när hon höll på att somna.

Jag plockade i diskmaskinen, Göran fixade fika, jag eldade och sen slappade vi i soffan, Ninni låg och filosoferade i sängen och somnade så småningom.

Göran har gått och lagt sig och jag har suttit här, fastän jag egentligen skulle ha lagt mig jag också... jag skulle även ha varit ner i källaren och lagt i mer ved... får se om det slocknat eller inte... ingen katastrof...

Men nu blir det till att borsta gaddar och krypa ner i sängen, i morgon är en ny dag!

Puss puss♥


Kommentarer
Postat av: Hege

Aj aj slike ting er utrolig irriterende! Men er jo kjempegøy dere har fått fikset den nå da :)

Towe og Ville var bare så søte der de lå.

Godt å høre dere har hatt en fin dag!

2012-05-08 @ 20:32:53
Postat av: Kimsan

Ja det är verkligen härligt att kunna vara ute, barnen älskar det och de somnar så gott på kvällen sen ;)

2012-05-08 @ 21:18:39
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus