Dagarna går...

I måndags så bakade jag lite, det kanske ingen har missat då jag var ganska aktiv  både på instagram, facebook och bloggen om detta :)... kände bara för att dela med mig lite när jag ändå var i de kreativa tagen!
Det blev i alla fall 8 limpor delat i tre olika varianter, grovt filbröd, havrelimpor och ett surdegsbröd med frukt, nötter och kanel och så blev det även  dryga 80 bullar. Allt detta ligger nu i frysen och väntar på att bli uppätet :) skönt när det finns lite på lager.
 
Igår tisdag så var vi till staden och storhandlade, ca 5 tusenlappar fattigare och en en  massa mat i både kyl och frys, nu klarar vi oss ända fram till jul :).
Hann svänga in hos Tina och Märta med en påse kläder också innan vi begav oss hemåt... blev typ hej och hej då men det är ju alltid något. Märtis växer och blir stor, så härligt ♥
 
Idag blev det en spontantripp till stan igen, på eftermiddagen och målet var att handla en väldans billig bilstol som lite av frigoliten är trasig på, ringde Barnens Hus innan och jag fick reda på att denna bit kan man byta ut för ca 150 kr så är stolen klar att användas igen!
Vi passade även på att leverera Caspers Psp som han nu sålt och när vi kom hem så sålde vi även Jonnas :) alla extra pengar är välkomna så här inför jul!
 
I morgon är det inget kyrkis, Karin är borta... så vad jag ska hitta på vet jag inte!? Göran ska mest troligt till Robert en sväng och jag kanske tar mig en promenad med Towe och Ninni i vagnen :)... kanske någon vill komma på besök eller ha besök? Ja det lär väl visa sig, något hittar vi väl på...
 
Nä kanske man ska ta och lägga sig i tid, Göran snarkar redan på soffan, vi är trötta båda två så tidig sänggång borde ju vara på sin plats... men man vet ju aldrig... jag skulle ju kanske ha duschat också... fast det gör jag nog i morgon efter frukost :).
 
Puss å godnatt på er alla där ute... sov sött :)

Kommentarer
Postat av: jennie

melvin saknar sina sysslingar, han pratar om dom varje dag <3

Svar: Ni är välkomna att komma och hälsa på :)
Kimsan

2012-11-22 @ 06:47:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus