Lördagen blev...

...en rätt så bra dag :).
Hilma och Towe badade efter en något sen frukost och jag och Göran roade oss med att laga några av hans byxor... 
 
Vi har tyckt länge att det bara blivit en enda röra i vår lilla skrubb intill köket och idag åkte varenda pinal ut därifrån! Vi gjorde en storrensning, lite ombyggnation och nu är det fint och ordning och reda igen :).
 
Timmarna gick och det blev dags för middag, rester sen i torsdags, uppstekta mjölkmakaroner och korv och efter det fick barnen varsin liten skål med godis :) klockan var då 17.00, tidigt för ovanlighetens skull!
 
Under tiden som barnen åt godis, Göran datade lite och Ninni hoppade i hoppgungan så fick jag för mig att träna en sväng :) skulle ju ändå duscha så då gjorde det ju inget om jag svettade ner mig ordentligt innan :D.
 
Tränade ben och rumpa och avslutade med plankor... kanske inte världens upplägg på träningen, improviserade lite och fick upp både puls och värme i kroppen! Får se om träningsvärken kommer smygande i morgon eller om jag tog död på den som jag fick i onsdags då jag gjorde ett antal "benböj" lite spontant...
 
Barnen blev uppe till 20.00, de fick lov att vara uppe och se lilla melodifestivalen som började vid 19.00 och då hade jag hunnit duscha och krypit i min "one piece" och barnen hade tagit på pyjamas och borstat tänderna.
 
Nattade barnen vid 20.00, Ninni fick vara uppe lite längre då hon somnade en stund efter 17.00... Vi kröp upp i soffan och kikade på Så mycket bätre och åt godis... försökte att inte överäta men mår ändå lite illa... har i alla fall varit duktig och inte ätit något godis sen i söndags!
 
Casper följde med farmor & co. på världshuset och åt tacobuffé, sen fick han hänga med på bowling i Vemdalen! Han kom hem för en stund sen och nu smaskar han på godiset som blev över, tur att någon äter upp det så slipper jag ;P...
 
Göran snarkar lite lätt på soffan så jag antar att det snart är dags att sova... tyvärr så får vi ju ganska sällan några speciellt långa sovmorgnar här på helgerna ;) men det lär väl komma om si sådär 10 år kanske!?
 
Det får räcka för idag... sov gott och vi håller tummarna för att det blir sen fin söndag :)
 
Puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus