Våra älskade ungar <3

Claus Casper, 11år; är en väldigt snäll, charmig, hjälpsam, på gränsen till översocial och ärlig kille som lätt blir ganska rastlös (som de flesta barn). Han leker gärna ute men helst på sommaren och vintern, annan tid är tråkig... På sommaren älskar han att cykla och på vintern är det roligast att leka med skortat och annat i snön! Bygga banor och hopp som helst ingen får förstöra :)
Att vara i garaget med pappa är toppen och att köra fyrhjuling är en stor frihet! Han sköter skolan och läxorna galant och om han får välja så spelar han gärna dator.
Han älskar sina syskon och talar gärna om det för dem samt låter dem oftast få vara med honom på hans rum eller sitter och myser med dem i soffan en stund.
Älskar att vara i focus (men förstår att han inte alltid kan få vara det...) och spexar gärna till det.
 
 
Jonna Hermine, 8år; är en liten tjej med STOR personlighet och har lite för mycket skinn på näsan :). Hon vill gärna vara i focus och vill helst hjälpa till lite för mycket och helst bara på hennes egna villkor!
Hon är så duktig på det mesta bara hon själv vill och lägger manken till, hon kommer bli något stort när hon växer upp!
Kompisar betyder mycket och när hon har kompisa så ska hon gärna ha dem helt för sig själv, syskonen ska då hålla sig så långt ifrån som möjligt! kanske att de får vara med om det finns ett vinnande syfte i själva leken :).
Hon har lite svårt att hålla sig till de saker hon får göra, vill gärna testa sånt som hon vet att hon inte får... så som att klättra på taket till lekstugan som resulterade i en bruten arm t.ex... hon är vår lilla otursfågel...
 
 
Emmy Meja, 5år;  är en väldigt lugn och en aning försiktig och lite blyg tjej, men kan stundvis också vara helt galen och näst intill ohejdbar! Älskar att rita, måla och pyssla, kan sysselsätta sig själv i timmar! Hon hjälper gärna till om hon inte har annat för sig och hon kräver inte alls lika mycket uppmärksamhet som sin äldre syster, hon är nöjd över att bara vara i samma rum som någon :)
När hon väl blir arg så visar hon det genom att vara en riktigt envis tjurskalle! Hon blir ofta arg om hon inte får vara med när Jonna har kompis och hon själv samtidigt inte har något att göra, men det har livit bättre sen hon själv börjat vara med kompisar på riktigt.
Just nu är hon i en period då hon ägnar mycket av sin tid till Ninni, sitter härna och leker med henne och passar henne gärna om jag måste göra något på annat håll :).
 
 
Hans Melvin, 4år; är också en rastlös liten själ som älskar att kika på film, klä ut sig och leka mamma, pappa, barn. Spela Super Mario är också en jätte favorit!
Han klär helst ut sig till tjej, men även pirat och mörka figurer med mantlar och svärd! Hans favoritfilmer just nu är "Svanprinsessan", "Tingeling", "Peter pan", "Rapunsel/trassel" och Bamse.
Här är en kille med rejäla humörsvängningar och blir han arg så är det inte lite utan allt på en gång! Lika mycket som han kan vara världens gladaste, charmigaste och goaste kille som alla smälter för kan han även bli AGR så det står härliga till och då är han inte alls sen med att uttrycka detta! Gärna med att skrika så man tror att han ska spricka! Speciellt om han blir missförstådd eller inte får vara med...
 
 
Hilma Karolina, 3år; är en bestämd ung dam som vill vara med och göra allt som alla andra gör även om hon inte riktigt klarar av det egentligen...
Hon är gärna ute och älskar likt Casper att vara med pappa i garaget och när hon får åka fyrkjuling med Casper är hon ju nästan i himlen!
Tycker som sagt om att vara med överallt, hjälper gärna till och smakar gärna i köket. har faktiskt ett ganska så bra tålamod och ger sig inte i första taget.
Vill gärna vara med och bestämma i leken och om hon tröttnar så kan hon pyssla på rätt bra för sig själv också.
Klarar det mesta själv, klä på, toabesök och annat som hon "KAN SJÄLV"!!! 
Hon har längtat tills att få börja dagis och nu när hon äntligen börjat så trivs hon som fisken i vattnet :).
 
 
Towe Elise, 22 månader; är en jätte gosig tjej som faktiskt kan vara rätt mammig om man jämför med syskonen. Ska vara med överallt och hjälper gära till men är ganska ofta nöjd över att bara få titta och smaka på det man gör i köket!
Hon tar hand om sina dockor väldigt mycket så som jag tar hand om Ninni, man kan säga att dockorna följer Ninni i utvecklingen :), hon ammar och matar, byter blöja/kläder, sover er i dockvagnen osv...
Älskar att leka med "dockservisen", dukar och lagar mat med böcker som kokplattor :), hon ska få ett eget litet kök i julklapp har vi tänkt :D.
Är ganska bestämd men ändå lätt att övertala henna till att t.ex. sova middag ifall man förklarar saker och ting för henne.
Hon är över lag väldigt lättsam men har sista tiden börjat visa på lite kommande trots ;)
Älskar att springa naken gör hon också! Det gör alla syskon men Towe gör det med sån glädje och frihet i kroppen, fick hon bestämma skrulle hon vara naken jämt!
 
 
Ninni Marie, snart 8 månader; är nog dem snällaste och gladaste bebis jag varit med om och ändå har alla mina bebisar varit snälla och glada! Det är bara när hon är trött och hungrig som hon kan vara lite gnällig men det är inte ofta som det inte går att avleda...
Hon är inte jätte snabb i sin utveckling utan tar det ganska lugnt om man jämför med syskonen men är ändå steget före enligt BVC... en normal bebis med lagom hull, bra aptit, både på livet och mat :).
Älskar sina syskon, blir så glad när de kommer och busar och tar hand om henne! Skrattar och ler mest jämt!
Sover bra både på nätterna och dagarna, på dagarna sover hon bäst ute i vagnen, inga syskon som stör, frisk luft och härligt inbäddad, sover ofta många långa timmar och vaknar som en strålande sol!
 
 
 
Jag/vi är så extremt glada och tacksamma för våra underbara och fina barn! Vad gjorde vi utan dem!? Ni gör våra liv värda att leva!
Älskar er mest av allt i hela världen och universum för den delen!
♥♥♥♥♥♥♥
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus