En hektisk dag!

Förmiddagen var ganska så lugn, vi åt frukost och började säta upp panel i hallen.
 
Sen blev det lunch, Gittan kom och hälsade på, Towe skulle sova fastän hon absolut inte ville, jag plockade lite i köket, rumpor torkades (ibland ska alla på toa samtidigt!!!) Towe vaknade och var hysterisk, jag klippte luggen på Maria, det fikades, Göran hjälpte Casper att bli klar med ommöbleringen på rummet, middagen skulle förberedas (hemgjord pizza) middagen lagades, middagen åt, Ninni var trött men ville inte sova, Ida och Jasmine kom, jag slängde i mig resten av min middag, började operation Halloween och alla skulle vara med och titta!
Barnen skjutsades iväg, de andra fick på pyjamas innan lite fredagsmys, jag ick ner i källaren och eldade, barnen nattades, disk plockades och nu sover alla (inklusive Göran) och jag sitter här och pustar ut! Väntar på att Jonna och Casper ska komma hem om ca 1 timme...
 
Man ska egentligen inte klaga men ibland blir dt för mycket på en och samma gång! Och det blir ju inte bättre av att hälften av barnen (om inte alla!) är i någon form at trots samtidigt! Det skriks, bråkas,snälls och gnölas och gärna allt på en och samma gång, samma dag!
Alltså så är inte alla dagar såna men just idag var en sån och då undrar man varför det inte går att förutse så man kan försöka planera lite extra noga och börja lite extra tidigt med saker och ting :).
 
Jaja, jag överlevde och barnen också ;P, livet går vidare och i morgon är en ny dag!
Det är helg och sen väntar en hel veckas lov och jag hoppas att vi inte klättrar på väggarna innan veckan är slut!
 
Puss puss och trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus