fortsättningen på söndagen...

Jo jag gick ju in i köket för att fixa någon frukost... Meja kom med förslaget fruktsallad... ja varför inte tänkte jag!
 
 
Och fruktsallad blev det, en till dem och en egen till bara mig, en utan äpple, päron och plommon... Till detta fick  de turkisk yoghurt och en smörgås om de ville.
 
Frukosten blev ju lite senare än vanligt så när magarna var mätta  var det bara att så smått börja klä på alla och göra oss klara för en tur till Klövsjö och fotbollsavslutningen.
 
Avslutningen var bra, jag språkade en hel del med Theresa som hade väldigt ont i sina extremt uttänjda magmuskler pga sin graviditet med stor bebis och mycket fostervatten, tiden går ut idag (måndag 1 okt).
 
Medan jag satt och latatde mig så tvingade Jonna och Casper pappan att vara med och spela sammanlagt 3 matcher, föräldrarna mot barnen :).
Voovven var också med och när han inte satt innanför jackan och spanade så låg han och mös med Ninni i vagnen. Så snäll å go han är!
 
När matcherna var färdigspelade bjöds det på hamburgare innan prisuttdelning och sen var det slut, klockan var då 15.40 ca.
Egntligen var det tänkt att vi skulle laga middag direkt när vi kom hem men ingen var speciellt hungrig efter hamburgarna så det fick bli tidigare kvällsfika i stället...
 
Så mycket mer än det hann vi inte denna dag vad jag minns... men det var ju alltid något...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus