Fotona på väggen...

Ja nu är det kväll igen, barnen sover och jag eldar... behövs när det är -7 grader ute :) skönt med lite kyla och snö efter denna tråkiga sommar och höst!
 
Igår bar vi ner vår lilla frybox i källaren, bara 400 liter!!! Tror vi klarar oss en stund med den :), nu kan vi både storhandla och baka! Startade den nyss när jag gick ner och eldade.
 
Vad har vi åstadkommit idag då? Inte så speciellt mycket tror jag... tvättat lite, satt in alla nya foton i sina ramar och hängt på väggen. Vi har två kort på varje barn (dagis/skolfoton) upphängda, det första och det senaste, skoj att se skillnaderna/förändringarna.
 
I ordningen Towe, Meja, Melvin, Hilma, Casper Jonna och så list ett kort på Ninni eftersom det är hennes första.
 
Göran lagade mat under tiden som jag hjälpte Melvin att städa rummet för typ 3:e gången idag... inte 3:e gången som jag städade ihop utan 3:e gången för dagen som det blev städat/ihop plockat :)... ordning och reda!
 
Annars så har det nog varit en väldigt lugn dag, hade filmmys med söndagsgodis efter frukosten och då tickade tiden iväg och halva dagen hade redan gått.
 
Nu ska jag nog gå ner och kolla till temperaturen på värmen som skickas ut, det känns som att det är lite för varmt inne just nu...
 
Puss å trevlig kväll!
 
 

Kommentarer
Postat av: My

Jo de ser lite som dom har "klippt och klistrat" Men dom är ju så söta hela bunten.
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

2012-10-28 @ 23:07:21
URL: http://niloonlii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus