Just nu...

Har nyss ätit lunch, Towe sover och Göran har åkt på möte med sin jobbcoach. Ninni sover (än så länge) och det innebär att jag nu är helt själv och kan göra precis vad jag vill (nästan) i (kanske) en hel dryg timma innan Jonna och Casper kommer hen från skolan! När de sen kommit hem är det nästan dags att hämta barnen på dagis och sen är det hela i full gång igen ända tills barnen lagt sig ikväll.
 
Efter att Göran lämnat på dagis idag och jag lagt ut Ninni i vagnen så klädde vi på oss och gick upp på vinden på lagårn för att börja rensa och rota bland alla lådor och påsar. Ordningen har alltmer börjat bli en oordning och så vill jag inte ha det för tillslut så vet man inte vart någonting är alls! Än så länge har jag lite koll i alla fall :).
 
Vinterkläderna hann vi gå igenom och så sorterade vi bort en massa skor till rätt lådor. Det är innan man fått upp en struktur och kommit igång som det tar tid!
Efter 1,5 timma hade Towe tröttnat och frös så då gick vi in, jag gick ner i källaren och tände upp i pannan och sen lagade vi lunch. Mycket mer än så har vi inte hunnit, men det är ju klart mycket bättre än ingenting :)
 
Nej nu ska jag bara slappa och njuta av det lugna så länge som det varar, rensa huvudet måste man ju göra ibland och det finns nog faktiskt ingenting som "måste göras" just nu så dår får man vara lite lat!
 
Puss å hej...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus