Oj oj vad tiden och veckorna går fort!

Jag har inte skrivit ordentligt nu på länge, jag vill verkligen men känner inte att jag hinner just nu... men jag kan göra en kort sammanfattning om vad vi sysslat med senaste 1,5 veckan så får jag fylla på med ordentliga inlägg om detta senare.
 
Lördag: Hade vi kalas för Hilma (fastän hon fyllde först på måndagen). Vi bakade tårta och hade fint besök. Tina lämnade även Lillan här för att få påhälsning av Dexter och förhoppningsvis så har det blivit valpar ;)
 
Söndag: Ungicks vi med pappa och lillebror som stannade över natten efter kalaset.
 
Måndag: Hilma fyllde 3 år!!! Vi fick besök av Angelica och Robert som vi bjöd på gómiddag, pepperstek, potatisgratäng och sallad, tillefterrätt någon form av seg, nötig, kladdkaka med knäck.
 
Tisdag: Dagis för Meja, Melvin och Hilma, vi andra fixade med tvätt, mätte och räknade på golv, panel och list...
 
Onsdag: Fick barnen vara lediga från dagis i brist på barnvakt då vi bestämde att vi skulle till stan för att inhandla golv till både hallen och barnens rum, lister och panel till hallen. Hela långa dagen gick åt.
 
Torsdag; Var en dag som kanske inte började så bra, lite tjafs och osämja som vi ganska snart redde ut och jag tog med mig småtjejerna till krykis.
 
Fredag; En ganska så lugn förmiddag, efter lunch gick vi alla ut, jag och Göran började med att stadga reglarna till grunden (på utbyggnaden) och sen började vi sätta panel. Innan dagen var slt var vi klar med hela den sidan!
 
Idag, lördag; Efter frukost gick jag och Göran ut, Ninni sov i vagnen och casper såg efter resten som kikade på film och spelade DS.
 
Vi började med baksidan av grunden som vi blev klara med några timmar senare, vi var in och åt lunch/middag vid 15.00 tiden och då hade jag varit inne ca 1 timma medan Göran kapade lite rör...
 
Efter maten gick vi ut igen, Ninni skulle sova igen och Casper fick återigen se efter sina syskon, TACK SÅ MYCKET ÄLSKADE; DUKTIGA CASPER!
 
Vi blev klara med baksidan och började med framsidan. Susanne och Patrik kom förbi med lite godis och pyssel till barnen, vi stannade ute en liten stund och satte dit de brädor vi redan hade kapat... ni kan ju gissa vad vi ska göra i morgon!?!?
 
Det sägs att det ska komma upp till 2dm snö i natt! Så vi får väl se vad som visar sig när vi tittar ut i morgon bitti :).
 
Nu ska det mysas i soffan, i morgon kommer Tina & co. de ska bjuda på fika och hämta hem Lillan.
 
Så nu vt ni lite vad vi sysslat med senaste veckan :)
 
Puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus