slödag med pizza på annat vis...

Idag var det vardag och skola igen... jag kände mig aptrött när jag klev upp strax efter 06.00 så efter frukost, när alla var påklädda och jag lagt ut Ninni för att sova och tänkt upp i kaminen så kröp jag och vovven upp i sängen och sov till lunch! Inte helt ostörda då men lite fick jag ju vila i alla fall.
 
Resten av dagen blev också slö, tvättat lite och kanske plockat någon grej men annars bara slappt...
 
Till middag blev det hemgjord pizza på annat vis... fick tipset av Elin härom dagen då jag lste hennes blogg, pizza på tortilla bröd! Smart tänkte jag, då kan ju alla barn få göra sin egen pizza! och så fick det bli.
 
Hilma och Towe var först ut och tyckte det var jätte skoj att komponera ihop sin egen pizza, fast roligast var väl att stoppa massa i munnen under tiden... blev lite sura när vi sa att det skulle räcka till alla oh att de bara fick lägga på pizzorna :)
 
Tror middagen smakade extra gott idag!
 
Towe skulle absolut ha en kniv och satt länge och väl och delade sin stackars pizza som såg slaktad ut när hon var klar ;P
Bilden är tagen innan hon satt kniven i den om man säger så :D.
 
Resten av skaran tyckte också att det var skoj, vissa (Melvin) tog en bit banan, en bit ananas, en bit svamp, en bit kebabsplit, en bit mozarella och så en bit skinka på sin...
Vissa andra (Jonna) passade på att fylla sin pizza till bredden med bara ananas och banan! Och så har vi vissa (Meja) som tog god tid på sig och använde sina konstnärliga talander då hon placerade ut banan, ananas, mozarella och skinka på sin pizza.
 
Alla nöjda och glada, Mamman och pappan fick vänta till sist (för att se om det blev något över), 3 av barnen nöjde sig inte med bara 1 pizza :D.
 
Hällde upp en skål med baby bladspenat också och den tog nästan slut innan jag hann sätta mig vid bordet! 
 
Efter middag, lek, städ och ompa fick trötta barn lägga sig strax efter 19.00, det behövdes!
 
I morgon är en ny dag, Jonna ska till tandläkaren vid 10.00 tiden så vi åker till Svensta direk efter att vi lämnat av barn på dagis.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus