Anita "mommá" 70 år, Hurra!!!

Igår söndag så åkte vi till Ytterhogdal för att fira Görans mormor som fyllde 70 år!!! Stort grattis till henne!
 
Eftersom det är lite krångligt att kalla henne farmors mor så kallas hon Mommá utav alla, en liten annan betoning än momma. Barnen lär sig snabbt skillnaden :) och vet de inte så säger vi bara mommá i Hogdal.
 
Eftersom min älskade mormor dog i canser redan när jag var 13 år så får Anita vara min mormor också lite i smyg ;). Hon är så snäll, rak, ärlig och go ♥.
 
Morgonen hade inte startat så bra... barnen klättrade på väggarna så Göran hade egentligen ingen lust att åka, jag tänkte att det lär ju inte bli bättre av att stanna hemma i alla fall...!? Jag och barnen åkte i förväg, Göran skulle först inte med men som jag tippade och sa till Casper så dröjde det inte länge förrän han kom efter i Saaben :).
 
I alla fall så var några av barnen lite blyga när vi kom, mest för att Jonny (Görans morbror) var där, men det gick snabbt över :).
Susanne hade fixat sörgåstårta som vi mumsade på, det fanns även en liten rosa prinsesstårta, glasstårta och resterna av en chokladkaka som barnen högg in på, men först skulle alla mina/våra barn äta en bit av smörgåstårtan tyckte jag och det var inga problem. Bara Hilma som bangade helt men hon frågade inte efter något annat heller utan ville ut i lekparken och leka.
 
När det gäller barnen så tror jag att jag hade rätt, de lugnade ner sig och var helt andra barn när vi var där borta än vad de hade varit hemma och det var ju skönt.
 
Givetvis så glömde jag ju helt bort att knäppa några kort :S... men det får bli en annan gång, sånt som händer...
 
Göran och Casper åkte hem en stund innan oss, barnen lekte så bra med varandra och Märta (Görans kusin, dotter till Jonny, jämnårig med Jonna) så jag tänkte att det inte skadade att stanna en stund till :).
Agneta och Maria (Görans mostrar som är lika gamla som mig) var också där lika länge som oss, Susanne & co. åkte lite tidigare då Susanne skulle hem för att fortsätta jobba, hon hade delad tur...
 
En söndag som såg ut att kunna spåra ur ordentligt rätade upp sig och blev näst intill underbar :D...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus