När Casper var till Helags...

På fredag är det en vecka sen Casper kom hem från vandringen till Helags... så här såg de ut när de gick hemifrån han och Tony;
 
 
 
 
 
De små grabbarna börjar bli stora :)
 
Han tycker absolut inte att det var det roligast hena gjort direkt, ganska tråkigt men han klagade inte så mycket ändå...
 
De gick ju upp på onsdagen, då gick de till själva stationen, duschade och bastade, åt mat osv...
På torsdagen var det dags att gå till toppen, detta var vafritt och vi hade pratat hemma om att han skulle med upp till toppen.
Men när det väl var dags och de hade börjat gå så ångrade han sig... Det blåste isande kallt och han upptäckte att han inte var tillräckligt klädd. Han hade extra kläder i sin ryggsäck men den hade han blivit tillsagd att lämna och lärarna hade tydligen inte gått igenom med eleverna vad de hade på sig och sett till att de hade lagom/ordentligt med kläder på sig... Svårt för eleverna att avgöra själva kan jag tycka... lärarna kunde ju ändå kanske avgöra bättre och borde hjälpa och stötta eleverna så mycket som möjligt!
 
I alla fall så var han tack och lov inte den enda som vände och gick tillbaka! Det var ju inte bara Rätans skola, utan Åsarna, Klövsjö och Ljungdalens också.
 
På kvällarna kände han sig uttråkad, de andra eleverna spelade klädpoker och "fjantade sig" som han kallade det, han själv ringde hem, sa god natt och lade sig för att sova. Han längtade hem och det kan jag förstå om han tyckte att det var tråkigt.
 
Något som han var nöjd över var i alla fall att det var oboy och smörgås till både frukost och kvällsfika varje dag!
 
Ja, jag var ju inte där så jag kan inte avgöra det hela, men det är så här han har berättat om sin vandring i alla fall + lite till... synd att han inte upplevde det mer positivt :/, men det kanske kommer fler gånger!?
 
Han knäppte i alla fall llite bilder när han var upp;
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fina bilder tycker jag :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus