Slöa lördag!

Barnen tassade upp vid 07.00 tiden, några tidigare och några senare...
 
Frukosten åt vi strax innan 09.00. Jag tänder upp i kaminen och efter frukosten skulle barnen kika på film och äta lite chips.
 
Göran satte sig och spelade en stund och sa till mig att jag kunde väl krypa ner i sängen igen och mysa med Ninni som ändå skulle sova :).
Sagt och gjort så klädde jag av mig nakenfis igen och kröp ner med lilla Ninni vid bröstet. Så underbart att bara få ligga och mysa i några timmar! Jo för vi klev inte upp igen förrän efter 11.00 då det började när ma sig lunch...
 
Vi åt och sen gick vi ut.
Det var inget direkt toppen väder men friskluft behövde vi!
 
Barnen lekte och Göran bytte motor på Jonnas fyrhuling. Ninni blev snart trött igen och somnade så sött i vagnen!
 
 
Kompisarna Ida och Jasmine kom förbi, de hade varit på Marias kaferia och fikat, mamma och mormor skulle fika en stund till så de fick lov att smita hit och leka.
 
konstverk på gån igen!
 
Meja och Jasminer som är konstnärerna! Varav Meja spexar som alltid då hon inte så gärna vill vara med på bild ;P men sötast ändå!
 
När mamman skulle hämta en stunde senare så ville de inte hem och fick stanna någon timma till, de blev hämtade vid 17.00...
 
Vi gick in och åt en sen middag och sen var det bara att natta trötta barn på en gång. Tänk va dagarna kan rusa iväg!
 
När barnen lagt sig och somnat så fixade jag lite yoghurt med frukt till mig och älsklingen och sen kröp vi upp i soffan och kikade på den sista Harry Potter filmen.
Tänk att jag höll mig vaken hela filmen!!! Rätt så spännande var den också även om jag tyckte att det var lite halvtråkigt slut...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus