MVC vecka 25+4

MVC idag, första anhalten var vågen som visade knappa 78 kg (!!!) 3 kg mer än med Ninni i samma vecka!

Blodtrycket hamnade på 110/70 vilket var bra.

Sf måttet var 25 cm och sist men inte minst fick jag och Towe som följde med in lyssna på lilla hjärtat <3
De andra väntade i väntrummet, pappan var hos tandläkaren.

Nästa besök är om 4 veckor och tills dess hade jag tänkt att inte öka så jätte mycket i vikt... men vi får väl se hur motivationen kommer vara de närmaste veckorna!?

Till labb fick vi gå efteråt denna gång, att ta prov i armen med 6 nyfikna barn omkring sig var något nytt :) men det gick jätte bra!

Blodvärdet visade 114 så det blir till att börja med järntabletterna nu, en varannan dag till att börja med.

Iris på labb tyckte att det var så roligt att barnen fick följa med :). Hon har tagit prover på mig under de sista 6 graviditetens och hon är mamma till en av mina gamla dagiskompisar :).

Nä nu ska jag klämma i mig två mazariner och lite te... för att sen känna att imorgon ska jag sluta äta onyttigheter ;P att det ska vara så svårt!!!

Puss puss


Kommentarer
Postat av: Longevity - en blogg om hälsa

Mysigt!!

2013-04-19 @ 20:39:07
URL: http://madelein.se/
Postat av: Lina med 6

Jag kunde inte vänta längre var bara tvungen att göra en sats kakor till fredags fikat och dom vart jättegoda kidzen gillade dom oxå. Väldigt lätta att göra var dom vilket var ett stort pluss det ska ju gå undan när sötsuget slår till;)
En liten fråga bara vad har ni för hund?
Fick ett mail att du svarat på mitt tidigare inlägg men när jag klickar på länken så syns inte ditt svar här på bloggen? Gör jag någe fel?

Svar: Hihi, så kan det vara ibland, då får man plötsligt lika mycket tålamod som barnen :). Skoj att du /ni gillade dem!Vi har en liten hund som heter Aramis och han är en blandning mellan Pommerian och Chihuahua, ska finnas bilder på honom under "Djuren" :).
När du får mail om att jag svarat på dina kommentar så ska det bara vara att klicka på länken tror jag, om inte annat får du kika in under samma inlägg som du kommenterade så synd det där.
Har du själv någon blogg?
Kimsan

2013-04-19 @ 21:28:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus