Ställer mig själv och tar mina första steg!

Idag, just idag var dagen då lilla Ninni ställer sig upp själv direkt från golvet och det flera gånger! Hon är så medveten och blir både glad, spexig och förvånad själv :). I samma veva tar hon också ett steg framåt och står sen stilla innan hon blir distraherad av annat.
 
Lite senare efter middagen testar vi lite gåträning mellan mamman och pappan och då tar hon banne mig upp emot 10 steg på rad! Stannar till någon gång för att hitta tillbaka till balansen och stegar sedan jätteglad vidare till pappans famn!
 
Ibland kan det vara bra med lite hjälp på traven så man inser sina "förmågor" och nu antar jag att det inte alls kommer att ta speciellt länge innan vi har en tjej som går mest hela tiden i stället för att krypa!
 
Vi kommer nog att öva vidare lite smått vid tillfälle både för att uppmuntra och för att hon ska bli trygg i sig själv angående den "nya förmågan" som hon blivit begåvad med men absolut inget tvång!
 
Några bilder på när hon tar sina steg eller står upp har jag ännu inte men jag återkommer med det vid tillfälle :)
 
Puss puss

Kommentarer
Postat av: Hege

Næmmen hvor trivelig at dere fikk se det begge to :) Regner med hun smilte og var riktig så stolt av seg selv litj tuppa :)

2013-04-05 @ 20:39:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus