Vill ha!

Jag är egentligen och har varit väldigt nöjd med min babytravel såskonvagn som jag snart haft i 5 år! Den har lite normalslitage och är solblekt men är fortfarande i jätte bra skicka så egentligen finns ingen anledning till en ny vagn... eller jo, med denna går både sitt och liggdelen att ha vänd mot sig!
 
Så här ser den ut:
Emmaljunga Double Monkey: Emmaljunga kommer med en helt ny vagn som heter Emmaljunga Monkey. Emmaljunga Monkey har indivuellt vändbara ergonomiska sittdelar och det går att köpa till en eller två sittdelar. Emmaljunga Monkey har knäledshandtag och två svängbara framhjul som är 23 cm i diameter. Alla fyra hjul är punkteringsfria. Den är 79 cm bred (klarar alltså inte stockholmsmåttet) och hopfälld blir den 93x79x55 cm. Själva chassit väger 10,6 kg och med två sittdelar väger den 17,8 kg. Sittdelarna väger endast 3,6 kg och liggdelen väger 4 kg. Till Emmaljunga Monkey kan man även köpa till ett singelchassi. Läs mer om Emmaljunga Monkey här.
 
Vill antingen ha den gröna ovanför eller kanske i den här färgen nedan:
 
Önska sig kan man ju alltid göra :)
 
Har även kikat på Bugaboo Donkey;
 
 
Men gillar nog Emmaljungan bättre :).
 
Vad tycker ni?
 
 
 

 
 
 

Kommentarer
Postat av: Angelica

Vad fin emmaljungan var! Enligt mig=kör på den!!! Köp köp ;-)

2013-04-24 @ 15:59:08
Postat av: Malin

Har också kikat på emmaljunga donkey men den är inte alls bra, plastig....små sittdelar....känns allmänt kass! Kolla på en buggabo istället!

Svar: Jag ska kika på den i alla fall så får vi se sen... Bugaboo donkey är ju typ 5000kr dyrare... ska nog känna på den också :)
Kimsan

2013-04-24 @ 19:24:26
Postat av: Sandra

Köp inte en Bugaboo! Nu när jag jobbat på förskola har jag kört många vagnar och den gillar jag inte alls. Och sittdelen är ju kupad vilket gör att barnen sover som en krok, plus att de är hårda i sittdelen och känns inte alls rejäl. Min Vile han vill gärna kura ihop sig på sidan och det går inte i den vagnen. Har tyckt att den varit snygg innan och velat ha en men efter att ha provat den, om än bara ut på verandan på förskolan och in igen, tycker jag den är skräp!

Svar: Jag har prövat den och vet faktiskt inte vad jag tycker egentligen!? Mycket pengar och speciellt om det visar sig att man inte trivs med den! Perfekt cityvagn kan jag tänka mig men kanske inte om man typ bor på "landet", kör nog vidare på min Babytravel Dublin trots att den inte går att ha mot sig, bara liggdelen och den brukar jag ändå använda rätt länge :). Tack så jätte mycket för tips!
Kimsan

2013-04-26 @ 23:44:56
Postat av: Elin

Inte Emmaljungan, har bara hört och läst dåligt om den!!
Buggan är skön att köra och grymt smidig att göra om till singelvagn om man vill det. Ergo-sits gillar ju inte alla barn så det kan väl vara ett problem. Min kusin hade en donkey och älskade den!

Kram och hoppas vi ses snart igen!

2013-04-29 @ 14:01:51
URL: http://elinochelin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus