4 veckor!

Idag blev han 4 veckor vår lilla Theo <3 som inte är så liten längre då han växer så det knakar! Vägde honom i fredags och han hade ökat till 4650g!!! Det innebär att han gått upp 670g på 10 dagar :), någon längd tog jag inte då jag vägde själv.

Hur har han då utvecklats? Han sover mycket fortfarande, är vaken kortare stunder, lite längre på morgonen och kvällen men sover mest hela dagarna varvat med lite mat och blöjbyten.
Han fäster blicken och följer i viss mån rörelser. Något riktigt svarsleende har vi inte fått ännu men det kanske inte är så konstigt då han sover så mycket ;P men det kommer så småningom :).

Han sover gott i sin säng på nätterna, somnar omkring 21.00 på kvällen och sover till någon gång mellan 01.30-03.30 då han får ny blöja och tutte och får då sova resten av natten brevid mig :).

Det där med tummen har hittills bara varit tillfälligheter för det händer väldigt sällan. Nappen har han fått pröva men har ännu inget riktigt behov av den, somnar ofta vid bröstet men också i sin säng, ibland får man hålla honom och klappa lite på rumpan tills han somnar.
Måste säga att han är en väldigt nöjd och lättsam bebis än så länge, han är ungefär som alla våra varit men kanske ännu lite nöjdare om det ens går!? Jag klagats då absolut ingenting!

I övermorgon är det återträff med föräldragruppen, det ska bli roligt att träffa alla och få höra lite om deras upplevelser :).

Han har senaste dagarna börjat bli lite röd i rumpan när han bajsat och bandet luktar annorlunda... men jag gissar att det kan vara Alvedon och strepsils som jag ätit nu sen i fredags!? Var ju iväg och tog halsprov i fredags men varken det eller sällan visade något men blev tillsagd att återkomma om det inte blev bättre efter helgen samt om jag fick feber... så igår efter en helg med smärtande hals och feber så var jag dit igen och visst är det halsfluss igen!

Halsen har redan blivit lite bättre och hoppas även att Theos rumpa blir det :).

Nu måste jag nog sova!

Men först bilder från idag <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus