8 år som gifta!

Förra året kom jag ihåg vår bröllopsdag, året innan hade jag ingen koll alls på dagar och datum utan fick ett sms med "Grattis på bröllopsdagen" av syster Tina och insåg att ja jävlar, det är ju idag!!!
 
Idag har det gått ännu ett år och jag vet inte men Augusti måste vara en dålig månad att försöka minnas saker i/på, slutet på sommarlovet, kommande skolstart och annat!? För i år blev det samma sak... "Grattis på bröllopsdagen!" läste jag nyss i ett sms från fina goa syster <3 och jag hade inte en tanke på att det var idag!!!
 
Kom även på att jag tappade bort att komma ihåg förlovningsdagen den 3/8 också... :(... skäms på mig!
 
I alla fall så är detta 13:e året tillsammans med väldens bästa och underbaraste karl och 8:e året som gifta.
Året kanske inte har varit det bästa med en massa motgångar, sjukdomar, små kryp och annat men kärleksmässigt så har det varit bra tycker jag! Trots lite gravidhormoner och annat ;P...
 
Älskar dig Göran Meyer, du har funnit en stor plats i mitt hjärta och där kommer du alltid att bo oavsett var som händer ♥ älskar dig (och barnen) mest av allt!
Grattis fina du och förlåt att jag glömde (i år igen...) men det gjorde du också så då är det jämnt ;P... Puss och grattis till oss!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Grattis!!

2013-08-19 @ 20:25:34
URL: http://perfectbynature.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus